1

KANAL7 Yayın Akışı canlı izle, 1 Eylül 2010 Çarşamba

KANAL7 Yayın Akışı canlı izle, 1 Eylül 2010 Çarşamba

06:30 KANAL 7’DE SABAH
Kanal 7, sabah kuşağıyla da objektif ve kaliteli haberlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor... Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere aktarırken yeni bir güne ve gelişmelere de hazırlıyor. Hafta içi Tümer Doğru’nun sunduğu Kanal 7’de Sabah’ı haftasonları Banu Taviloğlu ekrana taşıyor.
08:10 YERLİ DİZİ “MİHRALİ”
09:20 TV FİLMİ
10:30 EZGİ İLE YAZ SABAHI
13:15 YERLİ DİZİ “KEZBAN YENGE”
15:00 KALP GÖZÜ
15:40 ŞEHİR VE RAMAZAN
ŞEHİR VE RAMAZAN EKİBİ FAKİRLERİN İFTAR SOFRASI İÇİN YOLLARDA
1996 yılında yoksulluğa dikkat çekmek ve yardımlaşmayı özendirmek için yola koyulmuştu Şehir ve Ramazan. Marketten alınan bir torba erzak, iftarlık bulamayanların kapısına bırakılmıştı… İyilik hareketi gelenekselleşerek ve büyüyerek devam etti. Şehir ve Ramazan ekibi orucunu açmaya zeytin bulamayanlara, bir kaşık sıcak çorba içemeyenlere yardım elini uzatıyor. Bu Ramazanda da yollara düşen Şehir ve Ramazan Muhsin Bay’ın sunumuyla Kanal 7’de ekranlarınıza gelecek. Yoksul ailelerin iftar sofralarını zenginleştirmek için yapılan seferberlik çalışması Ramazan’ın ilk günüyle birlikte başlıyor. Evlerinden çıkıp yardım yerlerine dahi ulaşamayanların evlerini tek tek dolaşarak sefer tasıyla ulaştırılan sıcak yemekler, bir tas çorbaya hasret sofralarda yer buluyor. Bazen sofralarda erzak, bazen bir ev sıcaklığı, bazen tutmayan ayaklara tekerlekli sandalye, bazen de hasta bedenlere derman olan Şehir ve Ramazan yoksul ailelerin yüzünü güldürmeye devam edecek. Muhsin Bay’ın sunduğu Şehir ve Ramazan, Ramazan süresince her gün Kanal 7’de.
16:30 MUSTAFA KARATAŞ İLE İFTAR SAATİ
RAMAZAN VE İFTARIN COŞKUSU MUSTAFA KARATAŞ İLE KANAL 7 EKRANLARINDA
Ramazan Ayı’nın iftar coşkusu Kanal 7 ekranlarında… İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunduğu Mustafa Karataş İle İftar Saati programı Ramazan boyunca Kanal 7 ekranlarında… Tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan’ın orkestrası eşliğinde söylediği ilahilerle renklenen programda Ramazan’a özel eserler canlı yayında seslendiriliyor. Stüdyoda her gün bir iftar sofrasının kurulduğu İftar Saati’nde, Mustafa Karataş’ın Ramazan ayının güzelliklerini anlamaya dönük sohbeti ve Ramazan ayının manevi coşkusu İftar Saati’yle canlı yayınla Ramazan boyunca Kanal 7’de. Sedat Uçan birbirinden güzel ilahileriyle, Mustafa Karataş ise stüdyodan yaptığı canlı yayınla Ramazan’ın coşkusunu evlerinize taşıyorlar. Ramazan coşkusunu içinde taşıyanlar her akşam iftar sofralarında yerlerini alıyor, dualar, ilahiler ve manevi bir atmosferle renklenen dopdolu bir iftar programı Kanal 7’de ekrana geliyor.
Mustafa Karataş İle İftar Saati Ramazan süresince Mustafa Karataş’ın sunumuyla her gün Kanal 7 ekranlarında.
20:00 KANAL 7 HABER SAATİ
Erhan Çelik’in sunduğu, usta gazeteci Fehmi Koru’nun yorumlarıyla katıldığı Kanal 7 Haber Saati, gündemin en önemli olaylarını, son dakika gelişmelerini kısacası Türkiye ve dünya gündemini her akşam ekranlarınıza taşıyor.
21:00 YERLİ DİZİ “KURTLAR VADİSİ”
KURTLAR VADİSİ’NDE BÜTÜN IŞIKLAR SANA ÇEVRİLİ, HEDEFİN BELLİ; KONSEY…
Osman Sınav ve Raci Şaşmaz’ın yapımını gerçekleştirdiği Mustafa Şevki Doğan, Raci Şaşmaz ve Murat Coşkunsu’nun yönettiği Pana Film’in bu iddialı yapımının konsept danışmanı Soner Yalçın. Dizinin müzikleri ise usta bir isimden geliyor; Gökhan Kırdar. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizinin başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Gürkan Uygan, İpek Tenolçay, Seray Sever, Raci Şaşmaz, İstemi Betil ve daha birçok ünlü isim yer alıyor.
Bölüm Özeti: Kumarhane aletleri ve makineleri İstanbul’a gelmiştir. Çakır artık kumarhanesini açacaktır. Ancak, gümrükleri elinde tutan “Baba” Tuncay Kantarcı, nakliyeci Sefer’in kendisine olan borcundan ötürü Çakır’ın makinelerine el koyar. Tuncay’ın istediği 2 milyon dolar Çakır’da yoktur. Şevko, Çakır’a Polat’ı satması için 2 milyon dolar teklif eder. Polat elinde 2 milyon dolar olan çantayla Çakır’a gelir...
Künye: Oyuncular: Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem, Zafer Ergin, Kenan Çoban, Gürkan Uygan, İpek Tenolçay, Seray Sever, Raci Şaşmaz, İstemi Betil Kurgu: Kemalettin Osmanlı Müzik: Gökhan Kırdar – Loopus Görüntü Yönt: Tevfik Şenol Senaryo: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Mehmet Turgut Konsept Danş.:Soner Yalçın Yönetmen:Osman Sınav / Mustafa Şevki Doğan/Murat Coşkunsu Yapımcı: Osman Sınav
22:45 TV FİLMİ “CEVİZ OYNAMAYA MI GELDİN”
Cemil yaşı küçük olmasına rağmen nüfus kâğıdına geç yazılmıştır. Ergenlik çağına geldiğinde kendisinden yaşça büyük olan Gülsüm ile evlendirilir. Fakat evliliğin ne olduğunu bilmeyen Cemil sokaktaki arkadaşlarıyla oyun oynamaya devam eder.
Eşiyle ilgilenmeyen delikanlının en sevdiği oyun ise ceviz oyunudur. Öte yandan Cemil’in ailesi ise Gülsüm gelinden bir torun beklemektedir. Gülsüm ise ne eşine, ne kendi ailesine, ne de Cemil’in ailesine bir şey diyememektedir. Gülsüm sırrını saklamaya devem ederken bu durumun farkında olan köyün delikanlılarından Hüseyin, Gülsüm’ü sıkıştırmaktadır. Günler böyle geçerken nüfus kağıdına yaşı büyük yazılan Cemil askere alınır. Cemil’in askere gidişiyle iyice yalnız kalan Gülsüm, sıkıntılı günler geçirmektedir.
Askerliğini bitiren Cemil nihayet köye döner. Ancak, Cemil artık eski Cemil değildir. Bu arada onu köyde bir sürü sorun beklemektedir.
Genel Yönetmen: Zeynep Tor Yönetmen: Murat Düzgünoğlu Senaryo: Hayriye Ersöz Müzik: Özkan Turgay Oyuncular: Zilan Odabaşı, Oğuzcan Gezgin, Sait Genay, Tümay Torun, Asuman Özince, Nihat Oktay. Yapım: Tor Yapım / 2007
00:30 TV FİLMİ
02:30 ÖMER DÖNGELOĞLU İLE SAHUR VAKTİ
05:00 HATM-İ ŞERİF
06:00 HAYAT DERSLERİ

0 yorum:

Yorum Gönder