1

Yemekteyiz Final izle 5 Kasım Cuma

Yemekteyiz Final izle 5 Kasım 2010 Cuma günü izlemek istiyorum.Yemekteyiz Final izle 5 Kasım 2010 izlemek isterseniz bence cuma günü başladığı anda izleyin çünkü ayrı olarak video çıkmıyor. Hafta içi hergün olduğu için videolarla kimse yğraşmıyor. Doğruları yazdığım için teşekkür ederim :)

Taksimde Patlama 31 Ekim 2010 Pazar

Taksimde Patlama 31 Ekim 2010 Pazar günü taksimde patlama oldu.Taksimde Patlama 31 Ekim 2010'da taksimde bir patlama oldu. Ve bizlerde bu konu hakkında siz okuyucularımız için bilgi vermek istedik.



İstanbul Taksim'de çevik kuvvet ekibine yönelik saldırı düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, patlamada 9'u polis 6'sı vatandaş olmak üzere 15 kişinin yaralandığını açıkladı.
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ''Taksim Meydanı'nda birkaç parça daha bomba bulunduğunu'' bildirerek, bulunan patlayıcılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
EMNİYET MÜDÜRÜ ÇAPKIN: ŞEHİDİMİZ YOK
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ifade eden Çapkın, ''Canlı bomba olduğu görülüyor. 6'sı vatandaş, 9'u polis olmak üzere 15 yaralımız var. Ölenimiz, şehidimiz yok'' dedi.
Çapkın, patlamanın meydana geldiği Taksim Meydanı'nda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.
Olayın çok üzücü olduğunu ifade eden Çapkın, ''Canlı bomba olduğu görülüyor. 6'sı vatandaş, 9'u polis olmak üzere 15 yaralımız var. Ölenimiz, şehidimiz yok. Şu anda bildiklerimiz bunlar. Hepimize, ülkemize geçmiş olsun. Ağır olan 2 yaralı var gibi gözüküyor. Şimdilik söyleyebileceğim bunlar'' dedi.
Çapkın, olayı kimin yaptığının sorulması üzerine, ''Şu anda bir bilgimiz yok. Onlar şu anda araştırılıyor. Canlı bomba. Kendisi parçalanmış gördüğünüz gibi. Ceset erkek görünüyor'' karşılığını verdi.
Canlı bombanın polis otobüsüne girip girmediği yönündeki bir soruya da Çapkın, ''Evet polis minibüsüne girmeye çalışmış'' dedi.
DURUMU AĞIR OLAN 2 POLİS AMELİYATA ALINDI
Taksim'de meydana gelen patlamada yaralanan iki çevik kuvvet polisinin ameliyata alındığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Taksim Meydanı'ndaki çevik kuvvetin bulunduğu noktada yaralanan ve Şişli Etfal İlkyardım Hastanesine kaldırılan çevik kuvvet polisleri Halil Keskinbıçak ile Muzaffer Aslan ameliyata alındı.
Yaralı polislere kan vermek için çok sayıda polis memuru hastaneye geldi.
 
ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ
Taksim Meydanındaki çevik kuvvet polislerinin beklediği noktanın yakınında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin olay yerine kimseyi yaklaştırmazken, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma sürdürülüyor.


Polisler ve diğer görevliler bu eylemin hangi terör gurubuna ait olduğunu araştırıyor. Henüz Hiçbir Terör örgütü suçu üzerine almadı ama halk tarafından pkk eylemi olduğu düşünülüyor.

Rey Mysterio Smackdown izle 5 Kasım 2010

Rey Mysterio Smackdown izle 5 Kasım 2010 Cuma günü yapılacak dövüş sahnesi Fox Tv'de yayınlandıktan kısa bir süre sonra sitemizde paylaşılacaktır.Rey Mysterio Smackdown izle 5 Kasım Cuma 2010 Fox Tv'de Yayınlanacak ve kısa süre sonra pckolia yani bu sitede paylaşılacaktır.Sitemizi gezmeye devam ediniz.

Müge Anlı ile Tatlı sert izle 1 Kasım Pazartesi

Müge Anlı ile Tatlı sert izle 1 Kasım Pazartesi günü izlemek istiyormusunuz.
Müge Anlı ile Tatlı sert izle 1 Kasım 2010 Pazartesi günü yep yeni konularla izleyicileriyle buluşacak.Ve ayrıca Müge Anlı ile Tatlı sert izle 1 Kasım 2010 izlemek istiyorsanız Atv Tv ekranlarınızın başından ayrılmayın çünkü Müge Anlı 1 Kasım 2010'da Yeni Konuları aydınlığa kavuşturmak için elinden gelen herşeyi yine yapacak. Pckolia

Şeytan Marka Giyer izle 31 Ekim 2010 Kanal D

Şeytan Marka Giyer izle 31 Ekim 2010 Kanal D Pazar Günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak Komedi - Dram türü film saat 23:15'te başlayacak izlemenizi tavsiye ederim. Filmin Orjinal Adı Devil Wears Prada. 2006 Yılında çıkan bu filmin Yönetmeni David Frankeldir.

Rey Mysterio ve Alberto Del Rio Smackdown izle 29 Ekim 2010

Rey Mysterio ve Alberto Del Rio dövüşü Smackdown izlemek istiyormusunuz.? Smackdown 29 Ekim 2010 Cuma günü Saat 23:30'da Rey Mysterio ve Alberto Del Rio Smackdown dövüşünü gösterdi izleyemeyenler için büyük video sitelerinden izlemelerini öneriyorum. Çok güzel bir smackdown yayını yapıldı 29 ekim 2010'da.Pckolia Sizler için dövüşten bir resim ekledim.

Gökçe Ünver Biyografi

İşkolik Programı izle,Gökçe Ünver Biyografiires,mler,facebook,msn,twitter adresleri,ve fotoğrafları gibi bilgilerin bir kısmını sizler için paylaşıyorum.


Issız Adam izle 30 Ekim 2010 Fox TV

Issız Adam izle 30 Ekim 2010 Fox TV Cumartesi Günü Issız Adam Saat:22:15'te Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Sinemaya gidemeyenler ve filmi izlenek isteyipte izleyemeyenlerin bu gün Fox TV'De izlemesini öneriyorum.pckolia fox tv

29 Ekim Fox Tv Smackdown izle 2010

29 Ekim Fox Tv Smackdown izle 2010 yayını henüz bulunamadı. Siz sevgili Smackdown Severler için farklı bir video ekliyorum.ßu Videoda işinize yaracaktır. Eski Smackdown görüntülerinden.

Romantik Komedi izle 29 Ekim 2010 Cuma

Romantik Komedi izle 29 Ekim 2010 Cuma günü KANAL D ekranlarında Tv de İlk Kez yayınlanacak bu film.ßir Kadın Ve erkeğin hayatındaki romantik anıları ve komik anıları anlatıyor. Herkesin izlemesini tavsiye ederim.Film Kanal D Ana Haber Bülteni bittikten hemen sonra başlayacak. Saat=> 20:00'da başlıyor. pckolia

Film Türk Filmidir.

Xat video ekleme

Xat video ekleme,Xat video eklemek istiyormusunuz,Veya Xat video paylaşmak,Xat video yapmak isteyen arkadaşlarım. Videolarınızı bu sitede küçük bir ücret karşılığı arama sayfasına ekleye bilirsiniz.Ayrıca Eklediğiniz videolar arama sayfasında en tepede çıkacaktır.

Karanlık Adamlar izle 28 Ekim 2010 Cine5

Karanlık Adamlar izle 28 Ekim 2010 Cine5

KaranLık adamlar filmi 28 Ekim 2010 Perşembe
Günü Cine5 Ekranlarında saat 20:45'de başlayacak. Heycan Aksiyon,Gerilim filmi sevenler için tavsiye edeirim.pckolia

Meteor izle 28 Ekim 2010 Perşembe

Meteor izle 28 Ekim 2010 Perşembe izlemekmi istiyorsunuz. ? Yada Meteor izle 28 Ekim 2010 Perşembe Star Tv'de saat kaçta başlayacak gibi bilgileri sizler için paylaşıyorum.Meteor izle 28 Ekim 2010 Perşembe günü Saat:22:45'de başlayacak.

Ayrıca Meteor izle 28 Ekim 2010 Star Tv izle Tv'de İlk Defa Star Tv'de yayınlanıyor.

Öyle Bir Geçer Zamanki Osmanın Resimleri

Öyle Bir Geçer Zamanki Osmanın Resimleri ve fotoğrafları'nı siz blog ziyaretçilerimiz için ilk biz paylaşıyoruz.Öyle Bir Geçer Zamanki Osman Resimleri ve Öyle Bir Geçer Zamanki Osman fotoğrafları'nı ilk biz bulduk. Neyse uzatmaya gerek yok işte Küçük Osmanın Resimleri.


Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisi Fragmanı

Öyle Bir Geçer Zamanki Dizi Fragmanı'nı dizi fragmanları tv'de yayınlandıktan sonra sitemizde paylaşmaya başlayacağız. Daha fazlası için sitemizi takip ediniz.

Ekranların merakla beklenen dizisi Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi yayında. Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisinin fragmanını izlemek isteyenler bu sayfada bulabilirler.

Öyle Bir Geçer Zamanki Dizi. Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisi. Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisinin fragmanı. Öyle Bir Geçer Zamanki Dizi Fragmanı. Öyle Bir Geçer Zamanki Fragmanı İzle. Öyle Bir Geçer Zamanki Dizi Fragmanı Seyret. Öyle Bir Geçer Zamanki Dizi Fragmanını izleyebilirsiniz.


Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz pckolia.Ayrıca sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Aras Bulut iynemli - Öyle Bir Geçer Zamanki (Mete)

Aras Bulut iynemli - Öyle Bir Geçer Zamanki (Mete)'nin biyografisini bulmak için çok çaba sarf ettik ama sonunda buldum.

Bakalım Öyle ßir Geçer Zamanki Dizisinin Metesi nasıl biriymiş.


Evin büyük oğlu olan Mete, lise’de okumaktadır. Babasının başka bir kadınl birlikte olduğunu öğrendiği andan itibaren, babasına düşman kesilen ve ailesime kol kanat germeye çalışan, sorumluluk sahibi ve fedakar bir delikanlıdır.
Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisi Mete Karakteri
Aras Bulut İynemli, 20 yaşındadır ve İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümünde okumaktadır. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden tanıdığımız Aras Bulut İynemli, daha önce de, Turkcell’in de yer aldığı, çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Öyle Bir geçerki dizisinin yeni bölümlerinde neler olacağını heycanla bekliyoruz. Ayrıca Mete Karakterinede başarılar diliyoruz.

Yemekteyiz Final izle 29 Ekim 2010 Cuma

Yemekteyiz Final izle 29 Ekim 2010 Cuma,Yemekteyiz Final izle 29 Ekim 2010 Cuma Show tv'de yayınlanan Yemekteyiz Programı 29 Ekim 2010 Cuma günü,29 Ekim 2010 Cuma günü Yemekteyiz izlerken göreceksiniz sonuncu oylama yapılacak o oylama sonucunda yarışmanın birincisini belirleyecek.Benim düşüncelerime göre bu hafta bir bayan yarışmacı birinci olacak. Neden derseniz; Bu hafta başarılı bir erkek yarışmacı olduğunu düşünmüyorum.Ama şimdiden söyleyeyim akside olabilir. Yani sonuçta bu benim düşüncem.

29 Ekim 2010 Wwe Smackdown Saat Kaçta başlayacak ?




29 Ekim 2010 Wwe (raw) Smackdown Saat Kaçta başlayacak ? veya saati Hakkında SmackDown severleri için bilgi vermek istedim. Smackdown Her zaman olduğu gibi Fox Tv ekranlarında ''CUMA'' günü Saat:23:15'te başlayacak. Şimdiden iyi seyirler. Pckolia sitesini takip etmeye devam ediniz.pckolia

Wwe Raw 29 Ekim 2010 Cuma izle

Wwe Raw 29 Ekim 2010 Cuma izle,Wwe Smackdown Raw 29 Ekim 2010 Cuma izlemek istiyorsanız Bu siteyi takip ediniz. Ayrıca Smackdown yayını hakkında'da bilgi vermek istiyorum. Smackdown Yayınları Fox Tv kanalına yapılıyor. Her cuma saat 23:15'te başlıyor. Tüm Smackdown Sevenlerine duyurulur.

Wwe Smackdown 29 Ekim Rey Mysterio izle

Wwe Smackdown 29 Ekim Rey Mysterio Dvüşü izle mek istiyorsanız cuma günü fox tv ekranları başında olun Smackdown Yayını saat 23:15'de başlayacak tüm izleyicilerin dikkatine.!
Smackdown 29 Ekim 2010 izle bilgisi Hakkında bilgi edinmek istiyorsanız sitemizi takip etmeyi unutmayınız.pckolia.

Jack Hunter Büyük Macera izle 27 Ekim 2010 FOX TV

Jack Hunter Büyük Macera izle 27 Ekim 2010 FOX TV'DE yayınlanacak olan bu film macera içerikli bir film.

Maceradan hoşlanan arkadaşlarımız için tavsiye edebilirim. Filmin Süresi : 90'dk Sürecektir herkese bu 90 dakika içerisinde iyi seyirler dilerim. Umarım hoşunuza gider. Daha fazlası için sitemizi takip ediniz pckolia.

Görünmez Adam 2 izle 27 Ekim 2010 STAR TV

Görünmez Adam 2 izle 27 Ekim 2010 STAR TV Çarşamba günü star tvden izleyebilirsiniz.
Saat .23.00'da başlayacak.

Korkunç bir film küçük yaştaki çocuklara izletmenizi tavsiye etmem.Ama korku ve aksiyondan hoşlananların izlemesini tavsiye ederim.

Göl Evi izle 26 Ekim 2010 Salı Star Tv

Göl Evi izle 26 Ekim 2010 Salı Star Tv
Göl Evi filmi Tv'de İlk Kez Star Tv
ekranlarında yayınlanacak.Saat 22:15'de başlayacak olan film Bir doktorun hayatını anlatıyor. Hayattan sıkılmış bir doktor dinlenmek için göl kenarındaki eve gidiyor felan.
İzlemenizi tavsiye ederim.

ßirilerini hiç görmemiş aşık iki insanın hikayesi.


Pckolia özentilikten öte özgün yazı sitesi..

Malibu’da Panik izle 26 Ekim 2010 Star Tv

Malibu’da Panik izle 26 Ekim 2010 Star Tv

Gerçek adı MALIBU SHARK ATTACK olan film bugün saat  23:00'da Star tv ekranlarında olacak.
Daha fazlası için sitemizi takip ediniz.pckolia

Doktorum 26 Ekim izle

Doktorum 26 Ekim 2010 Salı izlemek.
Doktorum programı yep yeni bilgiler ve yepyeni uyarılarıyla geliyor. İzlemenizi tavsiye ederim.Doktorum 26 Ekim 2010 canlı izlemek için kanal d ekranlarından ayrılmayın. :)

Deniz Erarslan - Yemekteyiz

Deniz Erarslan resimleri,facebook,twitter adresi,kimdir,kaçıncı oldu,yemekleri- Yemekteyiz programına yeni yarışmacılar geldi.

20.000 tl Para ödülünün sahibi olmak isteyen yarışmacılar Kıyasıya birbirleriyle yarışıyorlar. Bakalım bu hafta birinci kim olacak.

Funda Enden - Yemekteyiz

Funda Enden resimleri,kimdir,kaçınc oldu,facebook,twitter adresi - Yemekteyiz


Yemekteyiz yeni haftasına başladı ve yarışmacılar şuanda belirlendi.

Bu haftaki yarışmacıları:


Kevse Hanım
Funda Enden
Deniz Erarslan
Saffet Bey

Müge Anlı İle Tatlı Sert 26 Ekim İzle

Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm İzle, Müge Anlı İle Tatlı Sert Video İzle,26 Ekim Müge Anlı İle Tatlı Sert Full İzle, 26 Ekim Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm İzle, Müge Anlı İle Tatlı Sert 26 Ekim 2010 Tekrar İzle, Müge Anlı İle Tatlı Sert 26 Ekim HD İzle mekmi istiyorsunuz?.

Müge Anlı'nın programı başladığı anda Atv ekranlarınızın başına geçin.
Ayrıca hafta sonları Müge Anlının programı yok .

Zahide Yetiş biyografi

Zahide Yetiş biyografisi,Zahide Yetiş kaç yaşında ?,Zahide Yetiş gerçekten doktormu ? gibi sorularınız için ekledim bu paylaşımı.



Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji’de tamamlayan Yetiş ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Çocukluk yıllarında TRT’de belgesel seslendirmeleriyle başlayan televizyonculuk hayatı, bu kurumda yetişmesini ve eğitim almasını sağladı. Radyo haber spikerliği ve metin yazarlığı yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye’nin ilk teknoloji programı olan ‘İnternet TV’ yi sundu, ‘İnternet Dünyası’ adlı bir gazete köşesi hazırladı. Çoğunluğu canlı yayınlanan “Genç Gözüyle Tartışma” , “İnternet TV”, “Türk Site”, “Gün Başlıyor”, “Şans Karesi” ve “İzlenimler” gibi eğitim, kültür ,eğlence ve tartışma programlarının sunuculuğunu yaptı. Kendisinin hazırlayıp sunduğu ‘Kentlerin Dili’ adlı programla Türkiye’yi dolaştı, 25 şehri yarı belgesel formatta ekrana taşıdı. Yaptığı programlarla birçok ödül sahibidir.

Sitemizi takip etmek için arama sayfasına pckolia yazıp 1. sayfaya girmeniz yeterlidir .ßizi sürekli takip ediniz.

25 Ekim Unutma Beni izle 25.10.2010

Unutma Beni 25 Ekim 2010 izle

Unutma Beni 25 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde tv ekranlarınızın başında olmanız yeterli.
Herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum.
Sitemizi takip etmeyi asla unutmayın.
25 Ekim Unutma Beni izlemek istiyorsanız dizi başladığı saatte tv ekranlarınızı açmayı unutmayınız.

25 Ekim Nikahta Keramet Var 25.10.2010

25 Ekim Nikahta Keramet Var izlemek istiyorsanız 25.10.2010

Nikahta Keramet Var 25 Ekim 2010 izle

Nikahta Keramet Var 25 Ekim 2010 izlemek için dizi saatinde sitemizde olmanız yeterlidir sizler için.
Hepinize iyi seyirler diler iyi dizi izlemeler dilerim :)
Sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz sevgili ziyaretçilerimiz.
25 Ekim Nikahta Keramet Var izlemek için bizi yani sitemizi takip ediniz. İyi seyirler..

On Numara Çekiliş Sonuçları 25 Ekim 2010 Pazartesi

On Numara Çekiliş Sonuçları 25 Ekim 2010 Pazartesi


On Numara 25 Ekim2010 pazartesi, On Numara 25 Ekim 2010 Sonuçlarını çekiliş yapıldıktan kısacık bir süre sonra sitemizde görebilirsiniz.

Daha fazlası için sitemizi takip ediniz.  

Canlı Para 25 Ekim 2010 izle

Canlı Para izle 25 Ekim 2010 Show tv


Yepyeni bir yarışma geliyor.! Show Tv ekranlarında yeni bir yarışma başlıyor. Canlı para yarışması bugün  Saat 22:30'da başlıyor.Endemol'Den yep yeni bir yarışma formatı geliyor. Bu akşam yarışmacılarını ve izleyicileriyle buluşacak olan Canlı Para Programını izlemenizi tavsiye ederim.


Daha fazlası için sitemizi takip ediniz.

Göl Evi izle Star Tv 25 Ekim 2010

Göl Evi izle Star Tv 25 Ekim 2010

Göl Evi Filmi
Tv'de İlk Kez Star tv'de yayınlanacak.Saat:22:15'de başlayacak olan filmi izlemenizi tavsiye ederim.

Film 2006 yapımı ve  Televisyonda ilk defa 25 ekim 2010 Pazartesi tarihinde yayınlanıyor.

Zeynep Demiray - Kızım Nerede Dizisi


Zeynep Demiray resimleri,fotoğrafları,facebook,twitter adresi,kimdir ?
- Kızım Nerede Dizisinin ilk bölümünde kaybolan genç kızımız.Dizi henüz yayınlanmadığı için elimizde sadece bir tane fragman var.

Malatya Sagopa Kajmer Konseri Ne zaman ?

Malatya Sagopa Kajmer Konseri Ne zaman ?
Ve Sagopa Kajmer Malat'ya'ya geliyor. Sagopa kajmer Ve Kolera BendeKiSein  turnesine devam ediyor. Malatya 31 Ekim 2010 Sagopa kajmer ile coşacak.

Naomi Watts Resimleri

Naomi Watts Resimleri, Sevişme sahneleri,2010 resimlerini ekliyorum.ßunlar sizler için yeterli olacaktır. Zaten resimlerine bakmaya gelmiştiniz. Naomi Watts Çoook güzel bir kadın Ayrıca King Komg filminde'de yer almıştı.



King Kong izle 24 Ekim 2010 STAR TV

King Kong izle 24 Ekim 2010 STAR TV


King Kong / TV’DE İLK Kez Star TV ekranlarında saat: 20.00'da yayınlanacak. Yüzüklerin Efendisi Filmininde yönetmeni Peter Jackson'ı iyi bir yönetmen yapan bi maymun vardır işte o maymunlu film king kong.
Film'i bir zamanlar bene izlemiştim. Film oyuncularından olan 
Naomi Watts gördüğünüz goril'ile arkadaş oluyor ve onu şehire götürüyor. Şehir hayatına ve gördüğü kötü mâmeleye dayanamayan KİNG KONG  bulunduğu yerden kaçıyor ve insanlara zarar vermeye başlıyor.Son olarakta Naomi Watts gelip King Komg'u sakinleştiriyor.

Off Shore izle, 24 Ekim 2010 Pazar Show tv

Off-Shore izle, 24 Ekim 2010 Pazar Show tv de yayınlanacak.

Neredeyse gelenekselleştirilien Off Shore bugün saat 13:55'te SHOW TV ekranlarında olacak. Off Shore heycanı SHOW TV'DE. Off Shore İSTANBUL PENDİK'TE Yapılıyor izlemek isteyenler kaçırmasın. Daha fazlası için sitemizi takip ediniz.

Pckolia NE ararla bazarda

Pckolia NE ararla bazarda

pckoliayı bazarda aramayın :D pckolia pckoliada yaşanır. Pckoliayı arama sayfasında arayın .d

Susan Coffey Wiki

Susan Coffey Wiki,ekşi,Susan Coffey kimdir,Susan Coffey biyografisi,Susan Coffey resimleri gibi bilgilerin sadece bazılarına ulaştım. Bunlarında sizler için yeterli olacağını düşünüyorum.