1

İffet Dizisi İzle

İffet Dizisi İzlebölümleri, dizisi, iffet izle, oyuncuları
Reyting Rekortmeni Fatmagülün Suçu Ne Dizisinden Sonra Şimdi De Gündemdeki Bomba İsim İffet Dizisi. İffet Diziside Geçmişte Türk Sinemasında Büyük Yer Almış Olan Müjde Ar'ın Tecavüzü İle Yani İffet'in Tecavüzü Başlıyor.

Müjde Ar‘ın başrolünü oynadığı bir proje daha dizi film oluyor. İffet‘in otomobilin camına kafası sıkıştırılıp, tecavüze uğradığı sahne unutulmadı.
Senaryosunu Yavuz Turgul’un kaleme aldığı İffet, Gold Film’in patronu Faruk Turgut tarafından 28 yıl sonra dizi filme aktarılacak.

Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Ar’ın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak. Kartal Tibet‘in yönettiği filmde aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan kenar mahalle kızı İffet‘in intikam alma öyküsü konu ediliyor.

Ar, ilk başrol oynadığı sinema filmi olan İffet de yer alan tecavüz sahnesi için geçen yıl programında yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Türk aile yapısını bozan bazı dizilere şifre konulmalı diyen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’a göndermede bulunan Müjde Ar, Türkiye’nin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım 80 filmin 60′ında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker’le çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle…  diyerek espri yapmıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder