1

Nazlı Tolga Kimdir


Nazlı Tolga Kimdir
Geçen gün Fox tv'ye konuk olan Nazlı tolga hakkında bazı bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Nazlı Tolga, Türk haber spikeri.
Habercilik kariyerine 1998 yılında Tuncay Özkan genel yayın yönetmenliğinde Kanal D'de başladı ve bu kanalda 4 yıl boyunca gün arası ve gece haberlerini sundu. daha sonra 2002 yılında Tuncay Özkan'ın doğan grubuyla düştüğü anlaşmazlık nedeniyle, Tuncay Özkan, Defne Samyeli ve ekibiyle beraber Show TV'ye geçti ve burada da 1 yıl kadar yine gün arası ve gece haberlerini sundu.
Show TV'de 1 yıl süren kariyerinde spikerliğin yanında bazı özel röportajlarda yaptı.
2003 yılında Show TV'den aynı yayın grubu'nun haber kanalı olan Sky Türk'e geçen nazlı tolga, spikerlikteki asıl çıkışını burada gerçekleştirerek, önce öğle kuşağında nazlı tolga ile gündem isimli bir program, daha sonra da akşam kuşağında nazlı tolga ile haber masası isimli programı hazırladı ve sundu.
fox'laşan TGRT'den aldığı transfer teklifi üzerine 2007 yılında Fox TV'ye geçen nazlı tolga hafta içi her gün fox ana haber'i sunmaya başladı.
2008 eylül ayında ana haber'in reytingleri'nin düşük olduğu gerekçesiyle FOX News balkanlar sorumlusu tarafından daha önce bulgaristan gibi balkan ülkelerinde uygulamaya konulup başarılı olduğu gerekçesiyle fox ana haber'in saati 22:00'ye alındı ve bültenin adı fox on ana haber olarak değiştirildi. Nazlı Tolga son olarak hafta içi hergün fox on ana haber'i sunmaktadır.
nazlı tolga Galatasaray Üniversitesi iletişim fakültesinde yüksek lisans yapmıştır.

Paylaştığım bilgiler çok gizlidir FBI'da bile bulunmayan bilgileri sizlerle paylaştım. Eve polis gelirse avukat tutarsınız sanırım .d PCkolia havasında .d

0 yorum:

Yorum Gönder