1

Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Tarihleri 2010

Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Tarihleri 2010
Ücretli sINIF ÖğretmenlİĞİ Başvuruları 2010  Tarihleri

Atamalardan Sonra yapılacak olan baş vurular için kısa bilgi.
Bu yıl atamaların 31 Ağustos’ta gerçekleşeceğini göz önünde bulundurduğumuzda. Hiçbir Milli Eğitim Müdürlüğü bu tarihten önce başvuru almaz.
Birçok Milli Eğitim Müdürlüğü başvuruları bayramdan sonraki hafta içerisinde (13 Eylül Pazartesi – 17 Eylül Cuma 2010) alacak. Bahsettiğimiz bu hafta içerisinde okulların eğitim öğretim programı tamamen oturtulur.
Ayrıca ilk atamayla atanan kadrolu-sözleşmeli öğretmenlerin göreve başlamaları da 13 Eylül 2010 tarihi itibariyle bitmiş olacaktır. Dolayısıyla okulların öğretmen ihtiyacı bu hafta içerisinde net olarak ortaya çıkmış olacaktır.
Ücretli ya da vekil öğretmenlik başvuruları 13-17 Eylül 2010 tarihleri arasında alınacak dedik fakat az da olsa kimi Milli Eğitim Müdürlükleri bu başvuruları bayramdan  önceki hafta içerisinde de alabilir. Telefonla ulaşarak bu durumu sorabilirsiniz.
Ayrıca daha önceden başvurarak, bir bakıma daha önceden söz alabilirsiniz. Çünkü, özellikle öğretmen sıkıntısının fazla yaşanmadığı yerlerde Milli Eğitim Müdürlükleri daha önceden birilerine söz veriyorlar ve sonradan gelenlere kontenjanımız yok diye cevap verebiliyorlar.

Öğtretmenliğe baş vuracak öğretmen adaylarımıza başarılar diliyoruz. Ayrıca Umarım hepiniz öğretmen olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder