1

@w.cn Msn Neden açılmıyor


@w.cn'li Msn Neden açılmıyor 13 kasım 2010 . Beyler bugün her zaman olduğu gibi bilgisayarımı açtım. Ve msn açmaya çalıştım birde baktımki @w.cn Li msnim açılmıyor.Önce HACK'lendiğini düşündüm ama farkına vardım @w.cn msn alanların hepsi bu durumdan şikayetçi sanırım msnlerimiz tamamen gitti ama beklemekte fayda var. Ayrıca bi arkadaşım yeni bir @w.cn üyeliği aldığını ve bu üyelüğe girebildiğini söyledi ama eski üyeliğine kendiside giremiyormuş.


UYARI: yeni bir @w.cn Msn açtığınızda msn aktif olup açılıyor. Ama eski msn'ler açılmıyor. Yeniden @w.cn Msn açmak isteyenlerin Dikkatine !

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet aynı sorun bende de var şu an ya :S

Adsız dedi ki...

ya olmaz ama böyle bişey ya bende giremiyorum en azından listemizi yollamaları lazım alternatif posta adresine :S

Admin dedi ki...

Belki ilerde açılır ama bu bekleyiş beni tamamen delirttiyor . Söyledğim gibi yeni bir @w.cn msn üyeliği açınca aktif oluyor ama eski msn'ler açılmıyor. !

Adsız dedi ki...

benimde acılmıyor ve facebook hesabımı bu epostadan yönetiyordum simdi o da acılmıyo :S

Unknown dedi ki...

aynı sorun Bendede war aq Ben böle İşin 7 msn birden gitti Kafayı Yemek elde deil :@:@:@

Adsız dedi ki...

QFhh yhaa Sap qßi kaLdm mq :D mSnSiz :(

Adsız dedi ki...

Hay böyle işe!

Adsız dedi ki...

aynen aga ya sokm bole işe :D bende msnsiz kaldm aq pf uf bu servisin hepsi kaşar

aq

Unknown dedi ki...

YA ARKADAŞLAR BU KİŞİ LİSTELERİNİ ALABİLMEK İÇİN BİRŞEYLER YAPMALIYIZ...FİKRİ OLAN VAR MI ?

Dzaq0ew dedi ki...

eğer öyle olsaydı yeniden açılmıyor bende sitede de sorun var heralde site açınca böyle madde madde şeyler çıkıyor + yeniden açılsa msnler @w.cn acıcağımdan emin bile değilim :) msn.com acıcam arkadşlar açılınca kişi listenizi önceki sürüm ile alın msn ye atın sonra yeni msn yi yükleyin diyorum ben ? :) @w.cn güven olmaz bundan sonra ..:):):)

Adsız dedi ki...

offff şuraya bak umutla bekliyorus açılcak diee. battı balık yan gider bence açılmıycak lanet olsunnnnnnn amk w.cn nin:@

Adsız dedi ki...

ßen ßu Proqramı Kuranın Taaa Nesinin Son Kemiqinin Dibine Kadar S... Ne Diyim Kac qundur Acilmior yaw Ne İsti .Basimiza qeldi ßen Hic ßiseye Uzulmiyom Tam 250 Sadece Kizlara Uzuliom Tam 250 Kızın MSN Si qitti:-S Ne Diyim Herkes Soquk ßi Su ßardaqi icsin uzerine...

Yorum Gönder