1

34 FZ 6199

34 FZ 6199

Alex Mertcanın evine gelen kızların kullandığı Araba.<
Cinsi Jip V.S daha fazla bilgisi olan varsa eklesin .d

Alex Mertcan Kimdir ?


Alex Mertcan Kimdir ?

Alex MERTCAN Ünlü bir iş adamıdır. Ayrıca A&A İnşaat Şirketininde sahibidir. Maraz Ali ile trafikte karşılaşıp Maraz Alinin Tahrikleri sonucu Maraz Aliye Düşman olmuştur. Ayrıca Maraz Alinin Her gün çorba içtiği Çorbacı'nın sahibinide dükkan'ını satmadığı için öldürmüştür. Çorbacı Ve çevresindeki dükkanların hepsini alıp oraya büyük bir alış veriş merkezi kurmak isteyen Alex MERTCAN kavga'dan'da hoşlanmaktadır. Yasa dışı dövüş yapılan yerlere gidip kavga etmektedir. Tamamen bir Psikopat.











Pckolia: yorumunu yaz mutlu ol

A&A İnşaat

A&A İnşaat
A&A inşaat kime ait.

Adanalı dizisinde Rol alan Alex Mertcanın sahip olduğu bu şirket Maraz Alinin hergün çorba içtiği dükkanın sahibini Öldürttü.

Alex Mertcan


Alex Mertcan
Alex Mertcan Kimdir ?

Alex Mertcan Ünlü iş adamı ayrıca Playboy olan genç bir iş adamıdır.Ve Maya MERTCAN'ın'da abisidir. Alex MERTCAN kavga - dövüş v.s Klüplerine giderek hergün dövüşmektedir. Maraz Ali'nin düşmanlarından biri oloan Alex Mertcan ile Maraz ali arasındaki diyaloklar çok ilgi çekti. Alex Mertcan'ın gelecek bölümlerde neler yapacağı merak konusu.

Adanalı Saat Kaçta Başlıyor

Adanalı Saat Kaçta Başlıyor Adanalı Saat Kaçta gibisindne sorular sorulduğu haberini aldım arkadaşlar dizi başlayalı 1 yıl oldu hala dizinin saatini bilmiyorsunuz Neyse Dizi saat 20:00'da başlayacak- Atv'de başlıyor umarım onuda unutmamşsınızdır :)

Adanalı Dizisi Saati

Adanalı Dizisi Saati

Adanalı Dizisi Başlayalı bir yıldan fazla oldu ama hala adanalı dizisinin saat kaçta başladığını bilmeyen arkadaşlarımız Var bunu son kez sizler için yayınlıyorum. Dizi saat 20:00'da başlayacak. Umarım unutmazsınız :)

Adanalı 83. Bölüm izle

Adanalı 83. Bölüm izle
Adanalı 83. Bölüm fragmanı izle

Aanalı dizisi efsanesi devam ediyor Bizde şimdiden adanalı dizisinin 83. bölümüyle ilgili yorum yazalım dedik. Gelecek bölümlerde neler olacağını bilmiyorum ama dizinin daha çook aksiyon sahnesi çekmesini istiyoruz. Ve Maraz Aliyi daha fazla göstersin. Herkes o diziyi Maraz Ali için izliyor Zaten Çok az Adanalı Hayranı var :)


Pckolia: Dizi yönetmenleri bizi dikkate alırmı ne dersiniz ?

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi Beren Saat Bozulma

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi Beren Saat Fatmagül Bozulma sahnesi video izle
Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde oynayan beren saat'e malum ... ettiler :) Bizde sizlerle resim olarak paylaşmak istedik. Tv dizileri'nin yayın akışıda harbi bozuldu hiç olmayacak film sahnelerini yayınlıyorlar


Umarım Resim İşinize yaramıştır.

Justin Bieberdan Kızların Neresine Bakarım Açıklamaları İzle video

Justin Bieberdan Kızların Neresine Bakarım Açıklamaları İzle video
Justin Bieber Sevdiği kız tipi
Justin Bieber Sevdiği kız tipi nasıl bir kız
Justin Bieber Kızlarda Neye Dikkat Eder
Justin Bieber Kızlardan Ne Bekler


Justin bieber'in videosunu büyük paylaşım sitelerindne bulabilirsiniz. Ayrıca Justin Bieber Size bakmaz kızlar :) xD .d

Ezel 40.Bölüm Fragmanı izle

Ezel 40.Bölüm Fragmanı izle

Ezel Dizisi 40. Bölüm izle Pazartesi

Ezel Dizisi Gelecek bölümlerde neler olacağı çook merak ediliyor. Bakalım Kenen BİRKAN - Ramiz Dayı - Sekiz - Ezel Arasındaki Savaş Nasıl sonuçlanacak :)


Ezel 37.Bölüm Fragmanı izle

Ezel 37.Bölüm Fragmanı izle
Ezel Dizisi 37. Bölüm Fıragmanı
Ezel Dizisi 37. Bölüm hd izle v.s gibi sorularınızı burada karşılayacağız .

Ezel Dizisi 36. Bölümünden sonra 37. Bölümününde fragmanı yayınlandı Ezel ve Sekiz arasında geçen diyaloklar'a bakacak olursak Sekiz - Ezel için güçlü bir rakip.

Ezel Dizisi Sekiz Resimleri

Ezel Dizisi Sekiz Resimleri

Ezel dizisine yeni katılan Oyuncu Sekiz ve ezel'in yan yana çekilmiş fotoğraflarını ilk biz paylaşıyoruz :)


Ezel Ve Sekiz (8)

Ezel Ve Sekiz (8)

Ezel'in yeni düşmanı Kıvanç TATLITUĞ Çıktı. Ezel dizisine yeni katılan Kıvanç TATLITUĞ Ezel'in yeni düşmanı Rölünü başarıyla oynuyor. Kenan BİRKAN'ın adamı olan Sekiz Ramiz Dayının'da oğlu Olabilir. Çünkü Sekiz'in İsmi Ramiz KARAESKİ.

Bakalım Ezel dizisi yeni bölümlerinde neler olacak