1

Zeynep Demiray - Kızım Nerede Dizisi


Zeynep Demiray resimleri,fotoğrafları,facebook,twitter adresi,kimdir ?
- Kızım Nerede Dizisinin ilk bölümünde kaybolan genç kızımız.Dizi henüz yayınlanmadığı için elimizde sadece bir tane fragman var.

Malatya Sagopa Kajmer Konseri Ne zaman ?

Malatya Sagopa Kajmer Konseri Ne zaman ?
Ve Sagopa Kajmer Malat'ya'ya geliyor. Sagopa kajmer Ve Kolera BendeKiSein  turnesine devam ediyor. Malatya 31 Ekim 2010 Sagopa kajmer ile coşacak.

Naomi Watts Resimleri

Naomi Watts Resimleri, Sevişme sahneleri,2010 resimlerini ekliyorum.ßunlar sizler için yeterli olacaktır. Zaten resimlerine bakmaya gelmiştiniz. Naomi Watts Çoook güzel bir kadın Ayrıca King Komg filminde'de yer almıştı.



King Kong izle 24 Ekim 2010 STAR TV

King Kong izle 24 Ekim 2010 STAR TV


King Kong / TV’DE İLK Kez Star TV ekranlarında saat: 20.00'da yayınlanacak. Yüzüklerin Efendisi Filmininde yönetmeni Peter Jackson'ı iyi bir yönetmen yapan bi maymun vardır işte o maymunlu film king kong.
Film'i bir zamanlar bene izlemiştim. Film oyuncularından olan 
Naomi Watts gördüğünüz goril'ile arkadaş oluyor ve onu şehire götürüyor. Şehir hayatına ve gördüğü kötü mâmeleye dayanamayan KİNG KONG  bulunduğu yerden kaçıyor ve insanlara zarar vermeye başlıyor.Son olarakta Naomi Watts gelip King Komg'u sakinleştiriyor.

Off Shore izle, 24 Ekim 2010 Pazar Show tv

Off-Shore izle, 24 Ekim 2010 Pazar Show tv de yayınlanacak.

Neredeyse gelenekselleştirilien Off Shore bugün saat 13:55'te SHOW TV ekranlarında olacak. Off Shore heycanı SHOW TV'DE. Off Shore İSTANBUL PENDİK'TE Yapılıyor izlemek isteyenler kaçırmasın. Daha fazlası için sitemizi takip ediniz.

Pckolia NE ararla bazarda

Pckolia NE ararla bazarda

pckoliayı bazarda aramayın :D pckolia pckoliada yaşanır. Pckoliayı arama sayfasında arayın .d

Susan Coffey Wiki

Susan Coffey Wiki,ekşi,Susan Coffey kimdir,Susan Coffey biyografisi,Susan Coffey resimleri gibi bilgilerin sadece bazılarına ulaştım. Bunlarında sizler için yeterli olacağını düşünüyorum.



Susan Oldboy Resimleri

Susan Oldboy resimleri,fotoğrafları,facebook,boyu,yaşı kaç ? gibisinden bilgilerin bazılarına ulaşabildik. bunlar size yeterde artarda :) .d



İffet Dizisi Oyuncuları

İffet Dizisi Oyuncuları

İffet Dizisi Oyuncu Kadrosu Seçmeleri Devam Etmektedir Dizi Oyuncuları Netlik Kazandığında Buradan Paylaşacağım...


  • Müjde Ar
  • Faruk Peker

İffet Dizi Müziği

  • İffet Dizi Müziği Dinle
  • İffet Dizi Müziği indir
  • İffet Dizi Müziyi

    İffet dizisi henüz yayınlanmadı bu nedenle'de dizinin müzikleride henüz çıkmadı . İffet dizisi yayınlandıktan kısa bir süre sonra müzkler sitemizde yayınlanacaktır.

İffet Dizisi İzle

İffet Dizisi İzlebölümleri, dizisi, iffet izle, oyuncuları
Reyting Rekortmeni Fatmagülün Suçu Ne Dizisinden Sonra Şimdi De Gündemdeki Bomba İsim İffet Dizisi. İffet Diziside Geçmişte Türk Sinemasında Büyük Yer Almış Olan Müjde Ar'ın Tecavüzü İle Yani İffet'in Tecavüzü Başlıyor.

Müjde Ar‘ın başrolünü oynadığı bir proje daha dizi film oluyor. İffet‘in otomobilin camına kafası sıkıştırılıp, tecavüze uğradığı sahne unutulmadı.
Senaryosunu Yavuz Turgul’un kaleme aldığı İffet, Gold Film’in patronu Faruk Turgut tarafından 28 yıl sonra dizi filme aktarılacak.

Senaryo çalışmaları başlatılan dizide Ar’ın canlandırdığı İffet başta olmak üzere tüm karakterler için geniş bir cast çalışması yapılacak. Kartal Tibet‘in yönettiği filmde aşık olduğu genç tarafından tecavüze uğrayan kenar mahalle kızı İffet‘in intikam alma öyküsü konu ediliyor.

Ar, ilk başrol oynadığı sinema filmi olan İffet de yer alan tecavüz sahnesi için geçen yıl programında yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Türk aile yapısını bozan bazı dizilere şifre konulmalı diyen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’a göndermede bulunan Müjde Ar, Türkiye’nin ahlakını çok bozdum. Çünkü, oynadığım 80 filmin 60′ında benim ırzıma geçiliyor. Bunların içinde en aklımda kalan, etkilendiğim benim Faruk Peker’le çektiğim cam sahnesiydi. Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Gel de bu gençlikten hayır bekle…  diyerek espri yapmıştı.