1

Ata Demirer Evleniyor..





Özge Borak ile ilişkisini nikah masasına taşıyor..

Eyyvah Eyvah 2 filminin Bozcaada’da eylül ayında yapılan çekimleri sırasında aşk yaşamaya başlayan Ata Demirer’le rol arkadaşı Özge Borak evleniyor.

Demirer ve Borak geçtiğimiz günlerde tatil için Yunan adalarına gitti. Bugün'ün haberine göre, İki ünlü oyuncunun yakınları, Ata Demirer’in sevgilisine Mikanos Adası’nda akşam yemeği sırasında evlenme teklifinde bulunduğu açıkladı. Borak’ın ise sevgilisinin gün batımında yaptığı bu romantik teklifi karşısında boynuna sarılarak kabul ettiği de söylendi.

İkilinin evlilik kararı dostlarını sevindirirken, ünlü komedyenin ilk kez nikah masasına oturacağı, Borak’ın ise oyuncu Bülent Şakrak’la 4 yıl süren bir evlilik yaşadığı biliniyor. Eyyvah Eyvah 2 afişinde Demet Akbağ ile Özge Borak arasında yaşandığı iddia edilen afiş krizi de iyice tatlıya bağlandı. Ünlü oyuncu Demet Akbağ, Ata Demirer’le Özge Borak’ın evlenmeye karar verdiklerini belirterek, “Bu gelişmeye çok sevindim. Onların nikah şahitleri olacağım. Nikah gününü iple çekiyorum” dedi.

Eyyah Eyvah serisinin ilk filmi, 2 milyon 459 bin 815 kişi tarafından izlenirken toplamda 21milyon 723 bin 367 lira hâsılat elde etti. Eyyvah Eyvah 2 ise daha 4'üncü haftasında olmasına rağmen 3 milyon156b in 815 kişi tarafından izlenerek 29 milyon 863 bin 927 lira hasılat yaptı. Ata Demirer iki filmle 51 milyon lira kazanmış oldu

0 yorum:

Yorum Gönder