1

Defne’nin Ölümüyle İlgili Korkunç İddia













Defne ölüm gecesi Kerem Altan’ın tacizine mi uğradı?

Defne Joy Foster'ın ölümü kafaları karıştırmaya devam ediyor. Kerem Altan’ın evinde hayatını haybeden Defne’nin ölümüyle ilgili olarak halen kafalardaki soruların cevapları aranırken, deneyimli gazeteci Suna Akyıldız’ın komşularla konuşmuş. Twitter sayfasından yayınladığı bu iddialar da olaylara bam başka bir boyut kazandıracak türden.


Adli Tıp’ın ön raporuna göre, Defne Joy
Foster'ın ölüm nedeninin astım veya kalp krizi olmadığı belirtilirken gazeteci Suna Akyıldız'ın twitter sayfasında yayınladığı "Evin içinde eşyalar devrilmiş. Çok çığlık atmış Defne" iddiaları ortalığı çok karıştıracak gibi görünüyor.

O geceyle ilgi yaşananlar hakkında twitter’da ortaya atılan iddialar:

"evın ıcınde esyalar devrılmıs. Cok cıglık atmıs defne “

“Bunları bana: kerem altan'ın komsusu anlattı “

“Cıglıklarını mucadelesını butun abartman duymus. Kımse sesını cıkartmamıs. Apartmanda kımse polıse bunları anlatmamıs. “

“Arkadaslar luffen bu yazdıklarımı bırbırınıze yayın: Defne Joy o gece Kerem Altan'la evın ıcınde cok mucadele etmıs. “

“Apartman sakınlerı bulasmamak ıcın susuyorlarmıs. Kızı bırseylere cok zorladıgını zorla banyoya goturdugun soyledı. Bana anlatılan bu”

“Defnenın cıglıklarını butun mahalle duymus. Kerem yıne fantazı yapıyor dıye dusunmusler. Cunku evde sureklı partı verırmıs.”

“Defne Joy'un oldugu sokakta yasayan komsusuyla konustum: ıste acıklamaları: Gece evde Defne cok cıglık atmıs, evın ıcınde mucadele olmus”

Bu arada Taraf Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kerem Altan’ın Defne Joy Foster’ın hayatını kaybettiği günden beri işe gitmediği, evine ise uğramadığı öğrenildi. Polise ifade veren ve daha sonra kayıplara karışan Kerem Altan’ın inzivaya çekildiği belirtiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder