1

Çağla benim değil aşkının peşinde koşuyor

SEVGİLİSİ ÇAĞLA ŞIKEL LE BİRLİKTE MİLLİYET E KONUŞAN EMRE ALTUĞ "ÇAĞLA BENİM PEŞİMDE DEĞİL, AŞKININ PEŞİNDE KOŞTU"DEDİ.

Emre Altuğ'un Ayşe Arman'a verdiği röportajda söyledikleri çok tartışıldı. Çağla Şıkel'le tanıştığında onunla uzun vadeli bir ilişkiyi hayal etmemesini, erkeksi dürtülerle hareket etmesini ayıplayanlar oldu. Ben anlam veremedim bunlara. İlk etkileşim hem kadın hem de erkek için fiziksel değil midir? Bu, "doğanın kanunu" dediklerinden değil midir?

Bir cumartesi günü Çırağan'da Çağla Şıkel ve Emre Altuğ'la buluştuk. Altuğ özür ve teşekkür borcu olduğundan söz etti: "Bugüne kadar röportajları birlikte yapmamızın hiçbir anlamı yoktu. Ama bu kez polemik yaratıyormuşuz gibi algılanmasın diye beraber röportaj yapmaya karar verdik. Bugüne kadar bizden çift olarak röportaj istemiş gazetecilere bir özür borcum var. Ayrıca gazeteciler İpek Durkal, Cengiz Semercioğlu, Şengül Balıksırtı ve Hıncal Uluç'a teşekkür ediyorum."
Altuğ ve Şıkel röportaj boyunca taze aşıklar gibiydi. El ele, göz göze, diz dize...
Onları birlikte gördüğünüzde geçen haftalarda magazin gündemini meşgul eden onlarla ilgili tartışmaların ne kadar manasız olduğunu anlıyorsunuz.Çağla benim değil aşkının peşinde koşuyor

0 yorum:

Yorum Gönder