1

Facebook Hesabı Nasıl Tamamen Kapatılır, Facebook tan Nasıl Çıkılır, Face Silme Kapatmak

Facebook hesabı tamamen nasıl silinir, Facebook kapatma, Facebook hesap silme işlemini anlatacağız bu yazıda. Facebook hesabını kapatmak ve silmek için onlarca neden bulunabilir aslında. Zaman kaybı bunların başında yer alıyor. Daha sonra gizlilik ve güvenlik ile ilgili problemler. Facebook un sürekli değişiyor olması ve bunun can sıkıcı bir hale gelmesi. İstemediğiniz kişilerin sizi bulabilmesi gibi birçok nedenle Face canınızı sıkmış olabilir ve tamamen Facebook tan kurtulmak istiyorr olabilirsiniz.

Facebook Hesap Silme Kapatma Çıkma Linki

Facebook profilinizi silmek, Facebook tan tamamen kurtulmak için öncelikle Facebook a giriş yapın. Daha sonra aşağıdaki linke tıklayın.

Karşınızda hesap silme ve kapatma ekranı çıkacak, gönder tuşuna da bastıktan sonra Facebook hesabınızı silmek için en önemli adımı atmış bulunuyorsunuz.
Bundan sonra yapmanız gereken tam 14 (on dört) gün bir daha Face e giriş yapmamak. Yani eposta ve şifrenizle iki hafta boyunca bir daha Facebook a giriş yapmayın. İki hafta sonra Facebook hesabınızı tamamen silmiş ve kapatmış olacaksınız. Tüm profil bilgileriniz herşeyiniz silinecek.
Not: Facebook hesabını dondurmak, yani deactivate etmek ile tamamen silmek ve kapatmak farklı işlemlerdir. Burada anlatan Face i tümden silme işlemidir. Facebook hesabınızı dondurursanız, daha sonra istediğiniz zaman geri açabilirsiniz. Ama silerseniz bir daha geri açamazsınız.Facebook Hesabı Nasıl Tamamen Kapatılır, Facebook tan Nasıl Çıkılır, Face Silme Kapatmak

0 yorum:

Yorum Gönder