1

Jennifer Aniston ışıkçıyla birlikte olmuş

Işık teknisyeni Jennifer Aniston'la yaşadığı kısa ilişkiyi anlattı ve her şeyi ünlü yıldızın başlattığında ısrar etti.


Jennifer Aniston'la 2008'de, "Love Happens" filminin Kanada'daki setinde tanışan 40 yaşındaki Brian Bouma'nın iddialarına göre ilişkilerini başlatan ilk hamleyi Aniston yapmış.

Hatta Bouma'yı Beverly Hills'teki evine çağırmış, en iyi arkadaşı Courteney Cox'un Oscar partisine davet etmiş ve daha sonra "Marley and Me" komedi filmi çekilirken de Bouma'dan kendisini ziyaret etmesini istemiş.
Jennifer Aniston ışıkçıyla birlikte olmuş
Amerika'daki bir tabloid gazeteye konuşan Brian Bouma, "Bir ışık teknisyeni olarak, bir yıldıza yaklaşmamanız gerektiğini bilirsiniz, ama önce o bana yaklaştı. Henüz sadece yedi saattir setteydim, ama beni hemen tavladı. Ona fena çarpıldım. Çarpılmamak elde değildi zaten. Jennifer beni büyüledi. Onun yalnız olduğuyla ilgili yazılanlar da çok komik. Ben Jen ile ünlü ya da başarılı olduğu için zaman geçirmedim. Bu genelde başa bela açan bir şey olur." diye konuştu.

Brian'a göre onunla ilişkisi bittikten kısa bir süre sonra müzisyen John Mayer'le bir ilişkiye başlayan Jennifer "kötü çocuk"ları tercih ediyormuş ve birlikte geçirdikleri sürede Brian'ı okullu bir çocuk gibi hissettirmiş. Brian bu konu hakkında "Çok ezici bir deneyimdi. Sanırım benden o kadar da hoşlanmıyordu. Bir kez bana fazla saf olduğumu söylemişti. Okullu bir çocuk gibi hissetmeme ve davranmama sebep oluyordu." diye sözlerine devam etti.Jennifer Aniston ışıkçıyla birlikte olmuş

0 yorum:

Yorum Gönder