1

Günün Sözü 20 Eylül

Günün Sözü 20 Eylül 2010

Bekliyo Şeytan SAKIN UYMA

ßu sözün anlamını siz bulun :) Hayatı bana sen verdin Teşekkür ederim Beni bu yaşa getirdiğin için.

2010 Sevişme Sahneleri izle

2010 Sevişme Sahneleri video izle, 2010 Sevişme Sahnelerini izlemek istiyorsanız 2010'da yayınlanan herhangi bir diziyi izlemeniz yeterlidir. Çnkü her dizide bir sevişme sahnesi bulunuyor. Sizede birisi rast gelir snrm.d

Soldaki Son Ev Sevişme Sahnesi

Soldaki Son Ev Sevişme Sahnesi Videosu izlemek isteyenler filmin tamamını izlemeleri gerekmektedir . Ben bazı resimler ekledim ama tam olarak aradığınız şeylermi bilmiyorum Neyse istediğiniz şeyleri yorum olarak bize belirtiniz .

Behçet ç 2. Fragmanı


Behçet ç 2. Fragmanı izlemek isteyen arkadaşlar tv ekranlarında yarından itibaren yeni bölümün fragmanları yayınlanacaktır. Tv ekranlarınızda kolayca takip edebilirsiniz.











pckolia: Yorumlarınızı bekliyoruz. Behzat Ç. Ekibine başarılar.

Kuranı Kerimi Yakan Adam

Kuran-ı Kerimi Yakan Adam

Kuran'ı Kerim'i Yakmaya çalışan rahibe'ye büyük bir tepki gösterildi. Sanırım Adam Kuran'ı Kerim'i yakamamış. Böyle insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum. Sizler yorum yaparak düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

İpek Özkök Sevişme Sahnesi




ipek Özkök Sevişme Sahnesi video izlemek isterseniz aşk bir hayal dizisinin bölümlerini takip ediniz . Bizler sizin için bazı resimlerini ekledik.














































































Pckolia. İpek Özkök Sevişme Sahnesi aşk bir hayal

Eda Özerkan Sevişme Sahnesi Video




Eda Özerkan Sevişme Sahnesi - frikik Video Maraz ali

Eda özerkan hem adanalı hemde aşk-ı memnu dizilerinde rol aldı ve iki dizi'dede çok sıcak sahnelerde yer alan oyuncunun bazı güzel resimlerini paylaşmak istedim...

Rojda Demirer Sevişme Sahnesi - Geniş Aile





Rojda Demirer Sevişme Sahneleri - Geniş Aile

Geniş aiLede rol alan Rojda Demir'er Şuana Kadar dizide herhangi bir sevişme rolünd eoynamadı bizde bu yüzden dolayı başarılı oyuncunun bazı resimlerini ekledik.























































Pckolia: Bu güzellik için yorum yaparsınız sanrm . ?

Gardını Al Liseli

Gardını Al Liseli

Yarın Okul Başlıyor Gardınızı alın liseliler :D Hocalar size dalcakmış :D

Su sevişme Sahnesi

Küçük Sırlar Dizisi Su sevişme Sahnesi izle

Küçük sırlarda Rol alan başarılı oyuncu Sinem Kobal ile ilgili bir kaç resim ekledik. Umarım dizi gibi bu resimleride beğenirsiniz.


























































Pckolia: Küçük sırlar su çook güzel bir kız bence :)

Okullar Saat Kaçta Açılacak 2010

Okullar Saat Kaçta Açılacak 2010 20 Eylül'de açılacak olan okullar her zaman olduğu gibi kendi saatlerinde açılacak. Yarın tüm öğrenciler ders başı yapacak. Ama ilk gün tanışma felan olduğu için bence hiç gitmeyın. Ayrıca Okullar açıldı allah yardımcınız olsun diyorum.


Pckolia: Izdırap devam ediyor (okullar açıldı)

Arka Sıradakiler Saat Kaçta Başlıyor

Arka Sıradakiler Dizisi Saat Kaçta Başlıyor
Bugün arka sıradakilerin yeni bölümü yayınlanacak Yani bugün günlerden pazar Size şimdi dizinin tam olarak saatini vereceğim. Dizi 19:45'de başlayacak Normalde ama gecikme felan olursa en geç dizi saat 19: 55'de yayında olacaktır. Herkese iyi seyirler diliyorum .)


Pckolia: iYİ SEYİRLER ARKA SIRADAKİLER HAYRANLARI

Hello Napıon La ?

Hello pc bhasına oturdu artık o bilgisayardan hayır beklemeyın bence o bılgısayar cokecekdır durup qoreLım :)

Behzat Ç. Ne Zaman Başlıyor - Saat Kaçta

Behzat Ç. Ne Zaman Başlıyor - Saat Kaçta

Haftalardan beri beklediğimiz dizi Behzat Ç. bugün tv ekranlarında olacak Star Tv de yayınlanacak olan bu dizi saat 20:00'da başlayacak. Online Olarak izlemek için bu saatte tv ekranlarınızın başında olunuz. Ayrıca Bu siteyı arkadaşlarınızla paylaşın.


Pckolia: Behzat Ç. Kimdir v.s

Korkunç Bir Film 2 izle, 19 Eylül

Korkunç Bir Film 2 izle, 19 Eylül 2010 pazar günü Fox tvde yayınlanacak olan yabancı film. İzleyicileriyle Saat 16:45 De buluşacak. Online izlemek için Bu saatte tv ekranlarınızın başında olunuz. :) Bedava izlemek qibisi yoktur xD

Survivor Final Kim Kazandı 18 Eylül

Survivor Final Kim Kazandı 18 Eylül 2010 Cumartesi günü yapılan finalde Merve Oflaz Kazandı Son oyla Kazanan Merve oflaz Heycan'dan ağladı Ve arkadaşlarına sarılarak Birinciliğin Keyfini yaşadı. Ama bence İhsanın kazanması gerekirdi iki kütükte olan yarışmacılar'dan Merve oflazın kazanması bence şaşırtıcı. Çünkü erkekler daha güçlüdür nasıl daha fazla dayanamadı anlamış değilim.

2010 Kpss Eğitim Bilimleri Sınavı Ne zaman Yapılacak ?


2010 Kpss Eğitim Bilimleri Sınavı Ne zaman Yapılacak ?

Kpss yetkilileri sınav sorularının Çalınması Nedeniyle Eğitim Bilimleri Sınavını İptal ettiler ve yeniden sınav yapılacağı açıklamasında bulundular. Ama henüz sınavın ne zaman yapılacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler.Umarım Bu defada soru çalınmaz . Çünkü 1000 lerce insan soruları bilmemelerine rağmen Sınavları iptal edildi. Ama bu Onlar için büyük bir şans bence daha çok çalışıp başarabilirler .

Dedi Naber Dedim Kaybol Git xD

Dedi Naber Dedim Kaybol xD

Dedi naber dedim kaybol git :D .d.d :D:d.d Sende Kaybol git .d

Salavat Getir Liseli


Salavat Getir Liseli

Bu sitede yanlış yaptıysan Salavat getir liseli. ! Bu sitede kimseye yanlış yapmıcan Main owner'e asla yanlış yapmıcan yaparsan main owner sağ tarafta bulunan resimdeki arkadaş keser kafanı walla :)

Pckolia Bu sitede salavat getir liseli

Günün Sözü 19 Eylül

Günün Sözü 19 Eylül 2010 Pazar


Gitmek istiyorsa bırak gitsin :)

Alex Mertcan Biyografi - Yaşı - Boyu


Alex Mertcan Biyografi - Yaşı - Boyu Kaç - Msn Adresi - Facebook adresi

Alex Mertcan Issız adam'dada oynamştı. Bu aralar Adanalı dizisinde Oynayan Alex Mertcan Ve maraz Ali düşman oldular .Ayrıca Maya Mertcan'ın'da abisi oLan Alex MERTCAN kavga dövüş v.b kötü alışkanlıklardan Hoşlanmaktadır.Anladığım Kadarıyla Kadınlardanda hoşlanan Alex MERTCAN'ın kardeşi Maya Maraz Aliden Hoşlanmaktadır.

Askerlik 12 Aymı Yoksa 9 Aymı Olacak

Askerlik 12 Aymı Yoksa 9 Aymı Olacak ?

Değişen Ana Yasa ile askerlik süreside değişecek Askerlik süresinin 9 veya 12 ay'a düşürülmesi konuşuluyor.

A&A İnşaat - Adanalı Dizisi

A&A İnşaat - Adanalı Dizisi
Adanalı dizisinde Alex MERTCAN'ın sahip olduğu inşaat olmaktadır. Ayrıca Bu İnşaat Sahibi Alex MERTCAN Maraz Alinin Arkadaşınıda öldürmüştür :)

Daha fazlasını biliyorsanız yorumlarda belirtiniz.