1

Yahşi Cazibe Saat kaçta Başlayacak ? - Yahşi Cazibe Saati

Yahşi Cazibe Saat kaçta Başlayacak ? - Yahşi Cazibe Saati

Yahşi cazibe dizisi Atv sevilen dizilerinden Yahşi Cazibe bu hafta 6.bölümü ile ekranlara gelecek.Dizide komedi tufanı devam ediyor.ATv ekranlarında saat 22.20 de başlayacak.Dizi gerek kadrosu gerekse komedileriyle hayranlarını her geçen gün arttırıyor.

pckolia yahşi cazibe severlere iyi seyirler diler 

Küçük Sırlar Dizisi Saat Kaçta Başlayacak - Saat Kaçta Başlıyor ?

Küçük Sırlar Saat Kaçta Başlayacak - SAATİ Kaçta Başlıyor ? Küçük Sırlar Dizisi Saat Kaçta Başlayacak - Saat Kaçta Başlıyor ?
Küçük Sırlar Dizisi Saat Kaçta Başlayacak bilen varmı ?Küçük Sırlar Dizisi Saat Kaçta başlıyor diye arama yapanlar tam olarak aradıklarını bu sitede bulabilirler.

Küçük sırlar dizisi saat 22:00'da KANAL D EKRANLARINDA OLACAK İYİ SEYİRLER.

Xat Sitesine Bot atma

Xat Sitesine Bot atmak. Xat Sitesine nasıl bot atılır. gibi sorunları bazı xat sakinleri yaşıyor. Beyler öncelikle şunu söylemelıyımkı bot atmak için bir web adres olması gerekir web adreslede olmaz bu iş o web adresin günlük hit dediğimiz ziyaretçileri olmalı. Ziyaretçi sayısı 1000 olan bir blogdan sıtenızesadece 2 veya 3 ortalaması bot düşer. Size bot atacağım diyip kontör ve paranızı alan insanlara önce web adresini göstermesini söyleyınız. Deneme olarakda ip numarası olan botların sıtenıze düşmesını bekleyiniz.

@w.cn Msn Neden açılmıyor


@w.cn'li Msn Neden açılmıyor 13 kasım 2010 . Beyler bugün her zaman olduğu gibi bilgisayarımı açtım. Ve msn açmaya çalıştım birde baktımki @w.cn Li msnim açılmıyor.Önce HACK'lendiğini düşündüm ama farkına vardım @w.cn msn alanların hepsi bu durumdan şikayetçi sanırım msnlerimiz tamamen gitti ama beklemekte fayda var. Ayrıca bi arkadaşım yeni bir @w.cn üyeliği aldığını ve bu üyelüğe girebildiğini söyledi ama eski üyeliğine kendiside giremiyormuş.


UYARI: yeni bir @w.cn Msn açtığınızda msn aktif olup açılıyor. Ama eski msn'ler açılmıyor. Yeniden @w.cn Msn açmak isteyenlerin Dikkatine !

Öğretmen Kemal Saat Kaçta Başlıyor 13 Kasım 2010

Öğretmen Kemal Saat Kaçta Başlıyor 13 Kasım 2010 Cumartesi günü dizi saat 20.00 da sizlerin karşısında olacak. Pckolia fox tvyi takip etmeyi unutmayın.;)

Öğretmen Kemal izlemek.pckolia

Küçük Sırlar Saat Kaçta Başlıyor ? 13 Kasım 2010 Cumartesi

Küçük Sırlar Dizisi Saat Kaçta Başlıyor ? 13 Kasım 2010 Cumartesi günü Dizi Kanal D'de saat 22:00'da başlayacak.pckolia kuçük sırlar hayranlarına iyi seyirler diler.

BURAYA TIKLA ..... PCKOLİA

Bayramda Hava Durumu izmir 16 Kasım 2010 Salı

Bayramda Hava Durumu izmir 16 Kasım 2010 Salı günü hava durumu nasıl olacak sorusunu meteorolojinin açıklamasından sonra sitemizde paylaşacağız.
Kurban bayramında hava durumu nasıl olacak 
Bayramda Hava Durumu izmir 16 Kasım 2010 hava durumunu kısa bir süre sonra açıklayacayız.


16 Kasım kurban bayramınız kutlu olsun.pckolia

Bayramda Hava Durumu İstanbul 16 Kasım 2010

Bayramda Hava Durumu nasıl olacak İstanbul 16 Kasım 2010 sBAyramda istanbulun hava durumu nasıl olacak sorusunun cevabını bizde meteorolojini açıklamasını bekliyoruz MetoroLojinin bilgilendırmesınden sonra sitemize eklenecektir.

Bayramda Hava Durumu 16 Kasım 2010

Bayramda Hava Durumu 16 Kasım 2010
Bayramda Hava Durumu nasıl olacak 16 Kasım 2010 salı Hava durumu
henüz Metoroloji tarafınan açıklanmadı açıklandıktan kısa bir zaman aşımından sonra sitemizde paylaşılacaktır.

Veda izle 13 Kasım 2010 Fox Tv

Veda izle 13 Kasım 2010 Fox Tv Cumartesi günü bu filmi saat 22:15'de izleyebilirsiniz.

Film 2009 yapımlı.
Ülke :Türkiye

Ayrıca film türk yapımı.