1

Sivas'in Doktor baliklari

Türkiye’de (Sivas kenti Kangal ilcesine 15 km. uzaklıkta bir kaplıca) küçük doktor balıklar, insanlara yârdim ediyor ve modern tıpta tedavisi olmayan sedef hastalığı ile diğer cilt hastalıklarından kurtarıyor. Balıklar, salgıladığı tükürük ile hastalıklı deriyi yalayarak tedavi ediyor. isin ilginç tarafı 36 derece sıcaklıkta ve kaynak suyunda yaşayabilen bu balıkların beslenmesi de bu şekilde. Ayni zamanda Hasta kişi bu havuzlarda ölü derilerini kolayca dökerek kısa surede iyileşiyor.














2-10 cm arasında değişen bu doktor balıklara Gara Rufa (yağlı balık) deniyor. (Latince)
Modern tedavilerden fayda göremeyen dünya insanları bu kaplıcalara akın ediyor.


doktor balıklar, hastanın ölü deri gevreğini yiyerek tedaviye başlıyor. bu doğal zengin mineral kaynaklarda yasayan balık türleri sedef hastalığı ve diğer cilt hastalıkları olan hastaların tedavisi için kullanılıyor.





Michael Lisyak, 26 yaşında, sedef hastalığından tedavi oluyor ve tedavi öncesi olu deriyi yumuşatmak dökmek için önce kaynak sulu havuzda yüzüyor.





balık doktorlar, 62 yaşındaki alman hastası Gangora'nin vücudunu öpercesine bütün vücudu yalayarak ölü deriyi tedaviye başlıyor.




(bu balıkların dişleri yoktur ve dudak hareketleri ile hastalıklı deriyi acıtmadan, tahriş etmeden kopartırlar)












Buraya gelenlerin çoğu sedef hastalığı için gelse de , romatizmalı hastalıklar, nörolojik bozukluklar, böbrek, mide hastalıkları ve diğer cilt hastalıkları da tedavi ediliyor.


Doktor balıklar hastalıklı bölgede çalışıyorlar. (cildin sağlam taraflarına dokunmadan mucizevi bir şekilde)






Sadece hastalar değil, sağlıklı insanlarda bu inanılmaz balıkları görmek için tesisi ziyaret ediyor.





Tedavi suresince hiç bir modern tıp ilacı kullanılmıyor. Tedavi sonrası ise kesinlikle iyileşiyorsunuz.



eski ve nasirli deri hücrelerinden kurtulun.




bu Doktor balıklara ve dermanı veren Tanrıya teşekkür etmeliyiz.





tedavi sonrası tavsiye edildiği gibi hemen güneş ışığına çıkılmamalı. Çünkü deri oldukça taze ve yeni doğmuş bir bebeğin cildi kadar temiz!
















hastalar sadece balıklarla değil, Terapotik etkisi yaratan ve selenyum, magnezyum, kalsiyum bakımından zengin kaynak sularından da faydalanır. Burada tedavi suresince sabahları aç karnına içilecek kaynak suyu vücudunuzu sistematik bir şekilde temizleyecektir.











Tedavi Suresi 21 gün, günde 8 saat(belirli aralıklarla) su içinde geçiyor.





Ayni zamanda bu suyu (havuzdan değil) içerek de tedaviye Yardimci olabilirsiniz.




Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Sivas'ın Doktor balıkları. teşekkürler Tanrım!













Kaynak: www.readme.ru





Pratik Ev Temizliği için Teknikler





Pratik Ev Temizliği için Teknikler


Işıldayan Avizeler için Öneriler

Salonunuzda kullandığınız avize artık yeteri kadar aydınlatmıyor mu? Avize taşları üzerine sinen kokular ve kirler aydınlatmayı engelliyor olabilir. Avizenizi temizlemek için eski bir ince çoraba ihtiyacınız var. İnce çoraptan bir parça kesip, avizenin taşlarını silin. Kolayca temizlediğini ve parladığını göreceksiniz.

Güzel Kokular için Öneriler

Evinizin güzel kokmasını istiyorsanız oda spreyi kullanmak zorunda değilsiniz. Temiz bir toz bezine bir miktar lavanta esansı sürün. Odanızdaki ampulün altına bez yardımıyla esansını sürün. Işığı her yaktığınızda, ısının etkisiyle odanız mis gibi lavanta kokacaktır. Lavanta esansı rahatlatma ve dinlendirme özelliğine sahiptir.

Duvar Kâğıtları için Öneriler

Yıllar önce beğenerek yaptırdığınız duvar kâğıtlarını artık evinizde görmek istemiyorsunuz. Duvar kâğıtlarını duvardan sökmek size yorucu gibi mi görünüyor? Doğru yöntemle kolayca ve iz kalmadan duvar kâğıtlarını sökebilirsiniz. Duvar kâğıdının üzerine hafifçe ıslatılmış bir bez koyup üzerinden ütüyle birkaç saniye geçin. Isınan duvar kâğıdı kolayca çıkacaktır.

Duvar Lekeleri için Öneriler

Duvarınızdaki lekeleri çıkarmak istiyor ancak istediğiniz sonucu alamıyorsanız yeni bir yöntem deneyebilirsiniz. Bir parça ekmeği lekenin üzerine sürtün. Kolayca çıktığını göreceksiniz.


Duvardaki Delikler için Öneriler

Tablo asmak için duvara açtığınız delikler kötü bir görüntü mü oluşturuyor? Kısa sürede delikleri yok edebilirsiniz. Elinize diş macunu tüpünü alıp deliğin için doldurun. Tamamen kuruduktan sonra duvar rengiyle aynı ya da yakın renkte sulu boyayla üzerinden geçin