1

Xat Kapandı mı - Xat Açılacak Mı ?

Xat Kapandı mı - Xat Açılacak Mı ? Tüm xat sakinleri biliyorki xat kapandı. Aldıkları tüm powers - xats - Days 'Ları ellerinde kalan kullanıcılara öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ayrıca Xat'ta çok fazla arkadaşlık vardı Tüm arkadaşlıklar resmen bitti. Çünkü herkes xat paneLinden sohbet edip eğleniyordu Şimdi ne yapacakları şüpheli. Türkiye Cumhuriyeti Bakanlığı xat'ı kapattığına göre Xat benzeri bir site açar mı ? Bizce açmaLı eğer açmayacaksa Xat sitesine girişleri açmaLıdır.
Ayrıca Xat Sohbet paneLinde yasa Dışı olan hiç bir Şey yapılmamıştır. İlerleyen zamanlarda Ne olacak bekliyoruz.

Xat Kapandımı ?

Xat Kapandımı ? - Xat neden açılmıyor. Xat'a nasıl girerim,Xat sitesi neden açılmıyor. Dünyaca ünlü bir chat ve arkadaşlık sitesi olan Xat Web sitesi bir kaç günden beri kapalı Hiçbir kullanıcı girişyapamıyor. Bunun site yetkilisiyle bir ilgisi varmı hala merak ediliyor. Xat sahibi Türklere giriş'i yasaklayamaz Neden diye sorarsanız çünkü Xat'a Türkiyeden yoğun bir katılım var ve buda xat sahibini milyoner etmeye yetiyor. Daha Sonraki gelişmeleri Sizlerle paylaşacağız. Allpowers Purple Namecolor Powersleri olan arkadaşlara geçmişolsun.

LORD (H)

Xata Neden Girilmiyor ? - Xat Neden Açılmıyor

Xat Sohbet sitesine neden giremiyorum. Xat'a Neden girmiyor. Xat Neden Açılmıyor. Y,ne Xat'ta bir problem var bir kaç gün önce kalktım sabah her zaman yaptığım gibi xat'a girmeye çalıştım ama giriş yapamadım çünkü xat sayfası açılmıyordu. Login olmak için Xat login sayfasına girmeye çalıştım yine olmadı. Ben bunun xat sahibiyle ilgili bir problem olduğunu sanıyorum. Genel bir düzenlemede yapılıyor olabilir ama Xat'a Türkiye geneli girişlerin yasaklandığı düşüncesindeyiz. Umarım xat açıLır.