1

Sınıfta Nasıl Popüler olunur

Sınıfta Nasıl Popüler olunur, Sınıfta NASIL havalı olunur ? Sınıf içerisinde havalı bir kişiliğe sahip olmak istiyorsanız.


  • Bakımlı olun.
  • Giysilerinizi özenle seçin.
  • Giysileriniz ve ayakkabılarınız birbirleriyle uyumlu olmalı.
  • Saç kesiminiz çok abartılı veya çok sade olmamalı.
  • Sosyal etkinliklerde bulunmalı.
    Sınıfta havalı olmanıza yeterli bence. .d

Ucuz Ev Eşyası İstanbul

Ucuz Ev Eşyası İstanbul
Bir önceki yazımıştım sizler için o kunuyu bir daha paylaşıyorum.

Nasıl ucuz koltuk takımı bulurum diye düşünüyorsanız. Ve bulunduğunuz şehirde henüz yeniyseniz. Bazı tanıdıklarınız varsa eğer ikici el veya üniversite öğrencilerinin eşyalarını almanızı tavsiye ederim hem ucuza hemde kaliteli bir mal almak istiyorsanız en iyi yollardan biri bu.

ßunlar iszin işinize yarar diye düşünüyorum. Çünkü diğer bi şekil çok paranız gider.

Ucuz Koltuk takımı istanbul

Ucuz Koltuk takımı istanbul.
Nasıl ucuz koltuk takımı bulurum diye düşünüyorsanız. Ve bulunduğunuz şehirde henüz yeniyseniz. Bazı tanıdıklarınız varsa eğer ikici el veya üniversite öğrencilerinin eşyalarını almanızı tavsiye ederim hem ucuza hemde kaliteli bir mal almak istiyorsanız en iyi yollardan biri bu.

Bilgisayar temaları 2010

Bilgisayar temaları 2010'Da seçilen en güzel bilgisayar temalarından biri kullanmanızı tavsiye ederim.Umarım bu 3 tema sizler için yeterlidir. Taha fazla tema istiyorsanız yorum kısmından bildiriniz.

Wallpaper 2011 - Pc Temaları 2011

Wallpaper 2011 - Pc Temaları 2011 ve 2010'un en güzel temalarını sizşer için seçip paylaştım.ßizim sizler için seçtiğimiz en iyi temalar bunlar.


Kadınların Cinsel Organı Kalkarmı ?

Kadınların Cinsel Organı Kalkarmı ?Sizler ne düşünüyorzunu ? Kadınların Cinsel Organı büyürmü arkadaşlar kadınlarında cinsel organı erkeklerinki gibidir. Örneğin ilişkiye girecek bir kadının cinsel organı erkeklerinki gibi sert ve daha düzgin bir yapıya girer. Bunun nedeni ilişkiye girmek üzere olan kadının hormonal aktivitelerine bağlıdır. Yani kadınlarında cinsel organları büyür.

Çok Güzel Hareketler Bunlar izle 24 Ekim 2010 Pazar

Çok Güzel Hareketler Bunlar izle 24 Ekim 2010 Pazar
Çok Güzel Hareketler Bunlar izle 24 Ekim 2010 günü yep yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşacak yaz tatilinin ardından ikici bölümü ile izleyicilerine kavuşan Çok Güzel Hareketler Bunlar yine izleyicilerini gülmekten kırıp geçirecek. Daha fazlası için sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Ziya Mocan İletişim

Ziya Mocan İletişim,Ziya Mocan İletişim adresi,mail adresi,msn facebook,twitter  adresi gibi bilgiler henüz elimizde yok.Ama ziya Mocan'ın tavsiyelerine uyup hastalıklarınız ve istemediğiniz sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Çörek Otu Zayıflatırmı ?

Çörek Otu Zayıflatırmı ?
ßir çok insan Çörek otunun zayıflatma ve kilo verme gibi hastalıklara iyi geliyormu sorusunu soruyor arkadaşlar henüz benimde bir fikrim yok ama yemeklerinizde çörek otu kullanın hastalıklarınızla savaşınızda en iyi dostunuz çörek otudur unutmayın.

Plantar Fasiit Egzersizleri izle

Plantar Fasiit Egzersizleri izle
Resimlere bakarak Plantar Fasiit Egzersizlerini yapabilirsiniz. Resimler dışında hareketler yapmamaya dikkat ediniz bir tarafınızı sakatlamanızı istemeyiz.

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları Nelerdir ?

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları Nelerdir ?

Çörek Otunun faydalarını
merak eden arkadaşlarımız için paylaşıldı bu yazı. Çörek otu bir çok hastalığa iyi geliyor.

•Mikrop, virüs ve mantarlara karşı etkili bir savunma aracıdır.
•İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
•Kan şekerini düşürür.
•Damar hastalıklarını engeller.
İdrar söktürücü özelliği ile safrayı rahatlatır.
•Vücuttaki zehirlerin atılmasını sağlar.
Hazmı kolaylaştırır.
•Yaraların daha hızlı iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmelerini hızlandırır.
•Alerjiyi engeller.
•Savunma sistemini dengeler.


Eklediğimiz gibi çörek otunun başlıca faydaları bunlar. Çörek otunu her yemekte kullanın sizin sağlığınız açısından çok iyidir.

Kadın Cinsel Organı gerçek video izle

Kadın Cinsel Organı gerçek video izle


Kadınların Cinsel Organı Resimleri ni görmek için arama sayfasında kadınların cinsel organı yazmanız yeterli. Görsellerde arayınca karşınıza bir çok kadın cinsel organı ve yapısını gösteren resimler çıkacaktır.

Vajinal akıntı için soğan suyu kürü

Vajinal akıntı için soğan suyu kürü,İbrahim Saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü,vajinal akıntı kürü.

Bu yazıyıda kadınlarımız için ekleyelim dedik. Sİze verdiğimiz bilgileri İbrahim saraçoğlundan aldık.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hanımlara vaginal akıntıya karşı uygulayabilecekleri soğan suyu kürünün tarifini verdi

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 adet orta boy beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Öyle Bir Geçer Zaman ki Dizisi - Berrin Öldümü

Öyle Bir Geçer Zaman ki Dizisi - Berrin Öldümü

Dizide berrin öldümü diye düşünüyorumda. Bomba patladı ama ölmemiş olabilir çünkü bi çok kişi diziyi Berrin için izliyor. Dizideki en güçlü bir oyuncu senaristler kaybetmek istemez.

Maraz Ali Ve Maya Sevişme Sahnesi - Adanalı Dizisi

Maraz Ali Ve Maya Sevişme Sahnesi,frikikleri,maraz ali sevişme sahnesi izle - Adanalı Dizisi

Adanalı dizisinin 16 Ekim 2010'da yayınlanan bölümünde Alex Mertcanın Karedeşi Maya Mertcan Ve Maraz Ali birlikte oldular. Ayrıca Maya Mertcan Kansermiş. Kısa süresi olduğu için abisi onu herşeyden ve herkesten koruyor.

ßu video'yu baştan sona kadar izleyin videonun sonlarında maraz ali ve mayanın seviştiği sahneler yer alıyor.