1

Nurdan Koç - Yemekteyiz

Nurdan Koç izle,resimleri,frikikleri,facebook- Yemekteyiz programı.

Nurdan hanımın yaptığı Yemek listesi.

Patates çorbası, kıymalı börek,yoğurtlu pazı kavurması,mercimekli tavuk,tavuk graten,iç pilav,yoğurt tatlısı

Yarışmacıların pek beğendiğini sanmıyorum

Şenay Odabaş - Yemekteyiz

Şenay Odabaş resimleri,yemekleri,kimdir - Yemekteyiz programı yeni yarışmacıları arasında bulunuyor.Yaşı 42 ayrıca evli bir bayan . Şenay hanımın resimlerini bulamadığım için Rümeysa Hanımın resimlerini paylaştım :)

İlk Gece Çok kan Gelirmi

İlk Gece Çok kan Gelirmi ?

Bazı kızlar ilk gece çok fazla kanama ve ağrı olacağını düşünüyor. Evlenecek çiftler bu düşünceden dolayı ilişkilerinde sorun yaşıyor olabilirler. Ama ilk gece ağrımasının nedeni ilk defa yapılmasıdır. Eğer kız önceden ilişkiye girmiş ise çok fazla zorlanmaz.

Bizi Bitirmek İmkansız

Bizi Bitirmek İmkansız

Bizi bitirmeniz imkansız kardeşlerm.
Ayrıca Siz RahatOL'un biz Hep burdaydık.!


Merve Boluğur Boyu ve kilosu kaç

Merve Boluğur Boyu ve kilosu kaç

Okadar bilgiye ulaşamadık henüz. Sadece resim olarak ekledim.

Pit10 2010 Albümü - Şarkıları

Pit10 2010 Albümü - Şarkıları

Pit10'un yeni şarkılarının isimlerini bilmiyorum ama beta şanışer v.b isimlerle birlikte konserlere çıkıyorlar. Ayrıca beta yeni çıkmasına rağmen çok tutuldu.

Ayşe Özyılmazel Sevişme Sahnesi izle

Ayşe Özyılmazel Sevişme Sahnesi izle

Bu yazı başlığı altında açıklama beklemeniz hata olur bence resim'e bakmanız yeterli :)

Mine Tugay Twitter Adresi


Mine Tugay Twitter Adresi

Mine Tugay'ın Twitter hesabını bulmak istiyorsanız arama sayfasına Mine Tugay Twitter  yazıp ilk sayfaya tıklayınız.
Site sahibinin pckolia'a bi teşekkür borcu var bence .d

Zahide Yetiş Doğum Tarihi

Zahide Yetiş Doğum Tarihini henüz hiç kimse bilmiyor. Ama genç bir doktor. Yaşı ortalama 30 veya 33 olabilir. Ama çook güzel bir kadın :)


Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji’de tamamlayan Yetiş ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Çocukluk yıllarında TRT’de belgesel seslendirmeleriyle başlayan televizyonculuk hayatı, bu kurumda yetişmesini ve eğitim almasını sağladı. Radyo haber spikerliği ve metin yazarlığı yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye’nin ilk teknoloji programı olan ‘İnternet TV’ yi sundu, ‘İnternet Dünyası’ adlı bir gazete köşesi hazırladı. Çoğunluğu canlı yayınlanan “Genç Gözüyle Tartışma” , “İnternet TV”, “Türk Site”, “Gün Başlıyor”, “Şans Karesi” ve “İzlenimler” gibi eğitim, kültür ,eğlence ve tartışma programlarının sunuculuğunu yaptı. Kendisinin hazırlayıp sunduğu ‘Kentlerin Dili’ adlı programla Türkiye’yi dolaştı, 25 şehri yarı belgesel formatta ekrana taşıdı. Yaptığı programlarla birçok ödül sahibidir.


Zahide yetiş hakkında kısa bilgiler verdik umarum aklınızdaki soru işaretlerinin kaybolmasını sağlamışızdır.

Pckolia sağlıkcı olduk xD

Ceren Bektaş Biyografi

Ceren Bektaş Biyografi,frikikleri,resimleri,facebook adresi gibi bilgileri henüz bulamadık. Ama en güzel resimlerini sizler için ilk pc kolia paylaşıyor. Ceren Hanım çok güzel bir kadın.

Nazlı Tolga Kimdir


Nazlı Tolga Kimdir
Geçen gün Fox tv'ye konuk olan Nazlı tolga hakkında bazı bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Nazlı Tolga, Türk haber spikeri.
Habercilik kariyerine 1998 yılında Tuncay Özkan genel yayın yönetmenliğinde Kanal D'de başladı ve bu kanalda 4 yıl boyunca gün arası ve gece haberlerini sundu. daha sonra 2002 yılında Tuncay Özkan'ın doğan grubuyla düştüğü anlaşmazlık nedeniyle, Tuncay Özkan, Defne Samyeli ve ekibiyle beraber Show TV'ye geçti ve burada da 1 yıl kadar yine gün arası ve gece haberlerini sundu.
Show TV'de 1 yıl süren kariyerinde spikerliğin yanında bazı özel röportajlarda yaptı.
2003 yılında Show TV'den aynı yayın grubu'nun haber kanalı olan Sky Türk'e geçen nazlı tolga, spikerlikteki asıl çıkışını burada gerçekleştirerek, önce öğle kuşağında nazlı tolga ile gündem isimli bir program, daha sonra da akşam kuşağında nazlı tolga ile haber masası isimli programı hazırladı ve sundu.
fox'laşan TGRT'den aldığı transfer teklifi üzerine 2007 yılında Fox TV'ye geçen nazlı tolga hafta içi her gün fox ana haber'i sunmaya başladı.
2008 eylül ayında ana haber'in reytingleri'nin düşük olduğu gerekçesiyle FOX News balkanlar sorumlusu tarafından daha önce bulgaristan gibi balkan ülkelerinde uygulamaya konulup başarılı olduğu gerekçesiyle fox ana haber'in saati 22:00'ye alındı ve bültenin adı fox on ana haber olarak değiştirildi. Nazlı Tolga son olarak hafta içi hergün fox on ana haber'i sunmaktadır.
nazlı tolga Galatasaray Üniversitesi iletişim fakültesinde yüksek lisans yapmıştır.

Hatice Şendil Öpüşme

Hatice Şendil,frikikleri, Öpüşme Sahnesi izle


Hatice Şendil'in bazı resimlerini ekliyorum. Ayrıca Hatice Şendil Şuanda Geniş Aile Dizisinde rol aldı.


Güzel oyuncu Kurtlar Vadisi Dizisine Polat Alemdar'ın karısı rolün'dede oynamıştı.

Yeni Üyelik pckolia

Yeni Üyelik pckolia
Pckolia'da renkli yazıyazamıyorduk o yüzden dolayı yeni bir üyelük açıp renkli yazmaya başladık. Bizde renklı yazabılıyoruz artık ne mutlu bize xD .d