1

Simao ile Almeida bitti!

Werder Bremenli Almeida ve Atletico Madridli Simao ile görüşmelerin başladığı resmen açıklandı.. Ajansspor.com'un yönetimden aldığı bilgiye göre; transferler bitti!
Beşiktaş Hugo Miguel Pereira de Almeida ve Simao Pedro Fonseca Sabrosa'yı borsaya bildirdi. Akıllara gelen soru şu; "transfer bitti mi"?

Transfer görüşmelerini borsaya bildirince transferi bitirdiği bilinen Beşiktaş'ta, bu iki ismin de resmen takıma katılması bekleniyor.

Siyah beyazlıların Fernandes'den sonra iki isimle de her konuda anlaştığı kaydediliyor.

Kulüpten yapılan açıklamada;
"Şirketimiz, Werder Bremen oyuncusu Hugo Miguel Pereira de Almeida ve Atletico Madrid oyuncusu Simao Pedro Fonseca Sabrosa'nın transferleri konusunda, kendileri ve kulüpleri ile görüşmelere başlamıştır" denildi.

- YÖNETİMDEN BİLGİ ALDI-
Haberin resmi siteye düşmesinin hemen ardından Beşiktaş yönetiminden önemli bir isme ulaştı ve transferlerin bittiği bilgisine ulaştı.

İsminin açıklanmasını istemeyen yönetici yine de net konuşmaktan kaçınırken, "Almeida ve Simao transferleri yüzde 90 bitti" dedi.

Aykut Kocaman hayal kırıklığı

Fenerbahçe, kupada mağlup olduğu Ankaragücü karşısında ligde de sahadan mağlup ayrıldı.13 Aralık 2010 , 14:38

Liderin 9 puan gerisine düşen sarı-lacivertli takımda, eleştiri oklarının hedefinde teknik direktör Aykut Kocaman var.

Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olarak, şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, bu sezon ilk yarılar ile ikinci yarılar arasındaki farklı görüntüsünü Başkent deplasmanında da sürdürdü. Sarı-lacivertli camiada, son yenilgi ile birlikte Aykut Kocaman da yeniden sorgulanmaya başlandı. İşte yorumlar...

FERİDUN NİĞDELİOĞLU (HÜRRİYET)
Fenerbahçe'yi rakipleri bu kadar kolay çözebilirken, 1.5 seneyi aşkın süredir takımın içinde olan Aykut Kocaman'ın, Fenerbahçe'yi çzememesi ciddi bir soru işareti doğuruyor. Daha önceleri Başkan Aziz Yıldırım, soyunma odasına girerdi. Takımı motive etme adına konuşma yapardı. Bu konuşmalar bazen ters teper, bazen olumlu olurdu. İlk yarının bitimine bir maç kala Kocaman, her soyunma odasına girdiğinde takımı motive etmek yerine başka birşey yapıyor herhalde. Bir takım, ikinci yarılarda fiziksel gücünü bu kadar kabedemez.

2003 yılından beri 4-4-1-1 sistemiyle oynanıyor. Yani Daum'un ilk senesinden bugüne kadar farklı teknik adamlar, aynı sistem. Buradan şu sonuç çıkar; Alex varken bu sistemin dışına çıkılamaz. Bunu değiştirecek kişi teknik direktördür. Yapamıyorsa, sorun o teknik adamdadır. Oyuncularına moral veremiyor ki, takım ikinci yarılarda bambaşka bir görüntüye bürünüyor.

BARIŞ ERTÜL (RADYOSPOR)
Fenerbahçe'nin sezon başından beri en büyük problemi fizik-kondisyon eksikliği. Takım, 60'ıncı dakikalardan sonra çöküyor. Bu yüzden mental direnç ve oyun formanyon, oyunun iki yönünde de bozuluyor. Son maçta da bu tablo görüldü. Orta alanda dirençli takımlar, Fenerbahçe'yi ikinci yarılarda zor duruma sokuyor. Bu sorunu aşmadan zaten şampiyonluk şansı çok azdı, şimdi ise takım hiç ışık vermiyor. Aykut Kocaman, tek kelimeyle hayal kırıklığı. Sezonun yarısı geride kaldı, üstelik 1.5 senedir takımı tanıyor. Çok başarısız bir teknik direktör.

La Liga ekibi Sercan'ın peşinde..

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım'ı bir İspanyol takımının yakın takibe aldığı ve ısrarla istediği iddia edildi
Son yıllarda yakaladığı çıkış ile 3 büyüklerin transfer listesinde üst sıralardan düşmeyen Sercan'ı Avrupa takımları da yakın takibe aldı. Daha önce adı İngiliz takımları ile anılan yıldız oyuncuya bu kez La Liga ekiplerinden Hercules kanca attı. İspanyol takımı, sezon başında Juventus'tan transfer ettiği Fransız yıldız David Trezeguet'nin takımdan ayrılmak istemesi üzerine Sercan'ı almak için girişimlere başladı. Sercan'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçları izleyen Hercules Teknik Direktörü Esteban Vigo, Yeşil-beyazlıların genç yıldızını ısrarla istediği öne sürülüyor. Bunun yanı sıra Hercules yöneticilerinin de bu transferin gerçekleşmesi için tüm şartları zorlayacakları belirtildi.

Bu arada geçen sezon La Liga'ya çıkan Hercules'te Fransız golcü Trezeguet'nin takımda mutsuz olduğu ve iddiası olmayan takımda oynamak istemediği ifade edildi. Ayrıca Fransız yıldızın, Seria A takımlarından Inter ile görüştüğü ve devre arasında takımdan ayrılacağı konuşuluyor