1

.edu pr8 dizin (backlink kasın)

  • .edu pr8 dizin (backlink kasın)lanic.utexas.edu Site kaydet
  • bu kıyağı da herkeş yapmaz :) güle güle kullanın hayırlı pagerank kasmalar. kendinizi fazla kasmayın 15 gün gibi bir süremiz var güncellemeye
.edu pr8 dizin (backlink kasın)

Pr 7-8-9 Linkler

Canım sıkılıyordu biraz iyilik yapayım dedim. Arşivimin yine bir parçasını yayınlayayım dedim. Sitenizi ekleyin pagerank'ınızı yükseltin.
pr9
pr7
pr7

pr7
pr7
http://www.acus.org pr6
pr6
pr6



Page Rank 8

Page Rank 7



Page Rank 5
http://www.mariosalexandrou.com - Web Project Manager

? Marketing/Branding Tips

Page Rank 4







http://www.dotsauce.com

Page Rank 3

http://www.barrywise.com
http://www.realbloggingadvice.com


Pr 7-8-9 Linkler

Sigaranın Zararlarını Azaltarak Kullanın

Ne yaparsanız yapın sigarayı bırakamıyorsunuz diyelim. Bir çok kez bırakmayı denediniz ama olmadı. Her seferinde yeniden sigara içmeye başladınız. Bırakma konusunda hevesiniz kırıldı. Ya da sigarayı bırakma diye bir düşünceniz bile yok.

sigara nasıl içilirSigarayı keyifle içiyorsunuz, atın ölümü arpadan olsun diyorsunuz belki de. Belki de, sigara nedeniyle kanser olan, ölen, nefes alamayan, boğulan insanları hep başkaları olarak görüyor, sizin de bir gün onlardan biri olacağınız aklınıza bile gelmiyor.

Daha genç de olabilirsiniz, henüz sigaraya başlayalı bir kaç yıl ancak oldu ve daha bi 10 sene daha kullanayım sonra bırakırım diyor da olabilirsiniz.

Yani özetle,sigara içme yolları sigara içmeye devam ediyorsunuz ve sağlığınıza zarar veriyorsunuz.

Bari en azından sigara içerken uygulayacağınız bir kaç yöntemle sağlığınıza en az zarar verecek şekilde sigara için.

Sigaranın sağlığa zararlarını azaltmak için sigara içme yöntemleri

  • Sabah uyandıktan sonraki 1 saat içerisinde ciğerleriniz oldukça hassastır. Bu nedenle sabah uyandıktan sonraki 1 saat içerisinde sigara içmeyin. Uyandıktan en az 1 saat sonra sigara içmeye başlayın. Uyanır uyanmaz yakılan bir sigara ciğerlere en fazla zararı verir.
  • Gece saat 10'dan sonra sigara içmeyin. Gece 10'dan sonra yakılan her sigara sağlığa normalden 3 kat fazla zarar verir. Çünkü gece 10'dan sonra ciğerler dinlenme sürecine geçer, zararlara ve dış tehlikelere karşı daha korunmasızdır.
  • İlk 2 maddenin özeti, sabah uyandıktan sonra ilk sigaranızı yakmak için en az 1 saat bekleyin. Akşam 10'dan sonra da kesinlikle sigara yakmayın.
  • Arka arkaya sigara yakmayın. Her sigara içişiniz arasında en az yarım saat olsun. Bu yarım saatte akciğer kendisini biraz da olsa toparlar, yeni bir sigaranın zararlarına karşı az da olsa hazırlar. Arka arkaya yakılan sigara felakettir.
  • Haftada en az 3 kez en az 45'er dakika yürüyüş yapın. Yürüyüş ve spor ciğerlerinizi açacak, sigaranın zararlı etkilerini az da olsa azaltacaktır.
  • Dişlerinizi fırçalarken diş ile birlikte dilinizin üstünü de fırçalayın.
  • İçeceklerle birlikte (çay ve sigara, kahve ve sigara, kola ve sigara) sigara tüketmemeye çalışın. Eğer içeceksiz sigara içemiyorsanız da, çok sıcak ve çok şekerli içeceklerle içmeyin.
  • İçecekleri içtikten sonra sigara yakmak daha iyidir. Ya da içeceksiz sigara içmek daha az zararlıdır.

sigara pişmanlıktır

Sigara içmemeniz tavsiye edilir tabi en başta :)

Sigaranın Zararlarını Azaltarak Kullanın

Ünlü kişilerin twitter adresleri

Ünlülelerin twitter adreslerini sizinle paylaşayım dedim belki bi işiniz düşer :)

Ünlülerim twitter adreslerinden seçtiklerimiz

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün twitter adresi

http://twitter.com/cbabdullahgul

Recep Tayyip Erdoğan ???twitter adresi

http://twitter.com/RT_Erdogan

Münib Engin Noyan

http://twitter.com/munibenno

Adnan Oktar

http://twitter.com/adnan_oktar

http://twitter.com/harun_yahya

Ferhat Göçer

http://twitter.com/ferhat_gocer

Ahmet Davutoğlu

http://twitter.com/AhmetDavutoglu

Gülben Ergen'in twitter adresi

http://twitter.com/GeErgen

Nazlı Ilıcak'ın twitter adresi

http://twitter.com/NotredamedesionÜnlü kişilerin twitter adresleri

Facebook Hesabı Nasıl Tamamen Kapatılır, Facebook tan Nasıl Çıkılır, Face Silme Kapatmak

Facebook hesabı tamamen nasıl silinir, Facebook kapatma, Facebook hesap silme işlemini anlatacağız bu yazıda. Facebook hesabını kapatmak ve silmek için onlarca neden bulunabilir aslında. Zaman kaybı bunların başında yer alıyor. Daha sonra gizlilik ve güvenlik ile ilgili problemler. Facebook un sürekli değişiyor olması ve bunun can sıkıcı bir hale gelmesi. İstemediğiniz kişilerin sizi bulabilmesi gibi birçok nedenle Face canınızı sıkmış olabilir ve tamamen Facebook tan kurtulmak istiyorr olabilirsiniz.

Facebook Hesap Silme Kapatma Çıkma Linki

Facebook profilinizi silmek, Facebook tan tamamen kurtulmak için öncelikle Facebook a giriş yapın. Daha sonra aşağıdaki linke tıklayın.

Karşınızda hesap silme ve kapatma ekranı çıkacak, gönder tuşuna da bastıktan sonra Facebook hesabınızı silmek için en önemli adımı atmış bulunuyorsunuz.
Bundan sonra yapmanız gereken tam 14 (on dört) gün bir daha Face e giriş yapmamak. Yani eposta ve şifrenizle iki hafta boyunca bir daha Facebook a giriş yapmayın. İki hafta sonra Facebook hesabınızı tamamen silmiş ve kapatmış olacaksınız. Tüm profil bilgileriniz herşeyiniz silinecek.
Not: Facebook hesabını dondurmak, yani deactivate etmek ile tamamen silmek ve kapatmak farklı işlemlerdir. Burada anlatan Face i tümden silme işlemidir. Facebook hesabınızı dondurursanız, daha sonra istediğiniz zaman geri açabilirsiniz. Ama silerseniz bir daha geri açamazsınız.Facebook Hesabı Nasıl Tamamen Kapatılır, Facebook tan Nasıl Çıkılır, Face Silme Kapatmak

Facebook Komik İş Bilgileri [Geyik]

Facebook a yeni profil tasarımıyla birlikte iş bilgileri ve bilinen diller gibi bir çok özellik getirildi. Bu durumla birlikte bazı komik görüntüler de ortaya çıkmaya başladı. Örnek olarak, iş bilgilerine yazılan uyumlu komik sözler.

Bu komik sözler, şu şekilde oluyor. Facebook, iş bilgilerini yazan kişinin ne iş yaptığını göstermek için X de çalışıyor yazısını profilde yayınlıyor. Bu durum da, bazı arkadaşların uyumlu ve komik iş bilgileri çıkarmalarına neden oluyor.
Bunları faydalanmanız ve az da olsa eğlenebilmeniz için bir araya getirdim. Benim bulduğum komik iş bilgileri yazıları şunlar;
  • Bataryasız da çalışıyor.
  • Sınava bir gün kaldığın da çalışıyor.
  • Yumurta kapıya dayandığın da çalışıyor.
  • Kesinti olsa da çalışıyor.
  • Çok Zor şartlar altın da çalışıyor.
  • Dersi dinlemeyip ev de çalışıyor.
  • Titanic batarken çalmaya devam eden orkestra da çalışıyor.
(Eğer siz de bu iş bilgilerinden bir tanesini kullanmak istiyorsanız, iş bilgileri kısmına kalın yazan bölümleri eklemeniz yeterli.)
Sizlerin de karşılaştığı komik iş bilgileri varsa, yazıya eklenmesi için yorum olarak iletebilirsiniz.Facebook Komik İş Bilgileri [Geyik]

Burçların İngilizcesi

Libra Terazi
Scorpio Akrep
Sagittarius Yay
Capricorn Oğlak
Aquarius Kova
Pisces Balık
Aries Koç
Taurus Boğa
Gemini İkizler
Cancer Yengeç
Leo Aslan
Virgo Başakd
Burçların İngilizcesi

Sabıka Kaydı Dilekçesi Örneği

Artık bildiğiniz üzere çoğu işyeri vb. kamu alanları her işlemde adli sicil kaydı istiyor. Tabi bu sabıka kaydı için dilekçe yazıp adalet sarayına vermeniz gerekli. Her seferinde dilekçeye 1 - 1.5 tl vermek istemezsiniz herhalde. Adli sicil kaydı örneğini yazıyım siz yazıcınızdan çıkarın gerektiğinde.
Sabıka dilekçe örneği :

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
Sürücü kursuna verilmek üzere, sabıka kaydım olup, olmadığının
tarafıma bildirilmesini saygılarımla arz ederim.

                                                                                               20 Kasım 2011
                                                                                              Hasan Ali KILIÇ


AÇIK KİMLİĞİ :

T.C Kimlik No : 
Soyadı              Adı                   :
Baba Adı          :
Ana Adı            :
Doğum Yeri     :
Doğum Tarihi   :
Nüfusa Kayıtlı
Olduğu Yer      :
Sabıka Kaydı Dilekçesi Örneği

Gripten Kurtulmak ve Gripten Korunmak

Her yıl olduğu gibi bu yıl bende ilk grip hastalığımı yaşamaktayım. Tabi grip olana kadar gripten korunmayı aklımızdan hiç geçirmiyoruz bile. Grip olduktan sonra ah vah! grip oldum nasıl atlatacam? Tabi böyle yakınmanıza gerek yok gribal enfeksiyondan korunmanın basit yöntemleri var.

Zencefil çayını elinizden eksik etmeyin günde 2 bardak hiç içemiyorsanız bir bardak zencefil çayı içmelisiniz.
Rahat solunum yapabilmeniz için bir kaşık bal-tarçın karışımı yiyin.
C vitamini bulunan gıdalardan mutlaka ve mutlaka almalısınız.
Grip salgınlarının yaygın olduğu zamanlarda otobüs, dolmuş gibi toplu taşıma araçlarına binmemeye özen gösterin.
Bu önlemleri ve tedbirleri aldığınızda gripten korunmanız çok daha kolay olacaktır.
Sağlıklı günler dilerim.Gripten Kurtulmak ve Gripten Korunmak

Android Paper Toss Türkçe Son Sürümü İndir

Kendi telefonumda kullandığım bir oyun. İşteyken canım sıkılınca vazgeçilmezlerimden diyebilirim. Turkcell t10 Huawei u8110 telefonumda paper toss oyunu takılmadan oynayabiliyorum. Size vereceğim bu oyun paper toss oyununun son sürümü ve türkçedir. Oyunda kağıtları buruşturup çöp kutusuna atıp sokmaya çalışıyorsunuz.
Android telefonunuza indirmek için link : https://market.android.com/details?id=com.bfs.papertossAndroid Paper Toss Türkçe Son Sürümü İndir

Android Silinen Dosyayı Geri Getirme Undelete Beta.apk

Android telefonunuzda bir dosyanızı sildiniz, sonra da geri getirmek istiyorsunuz ama iş işten geçti mi ? Hayır android sisteminde yok yok sildiğiniz resmi, müziği, dosyayı undelete beta programı ile geri getirebilirsiniz Undelete programını android telefonunuza kurduktan sonra program hafızayı tarıyor ve silinen dosyaları listeliyor. Size sadece listeden geri getirmek istediğiniz dosyayı seçmek kalıyor.

Programı kullanabilmek için root kullanıcı olmanız gerekmektedir.

İndirmek için : http://www.filesonic.com/file/3977966085/u10b2.rarAndroid Silinen Dosyayı Geri Getirme Undelete Beta.apk

Android Konuştuğunuzu Tekrarlayan Ben Dog Köpek

Yine kendi telefonumda kullandığım uygulamalardan birini sizler ile paylaşmak istiyorum arkadaşlarım.Sizin konuştuğunuzu komik bir sesle tekrarlayan bu köpek sizi çok eğlendirecek. Ben Dog'u sinirlendirip köpekden komik sesler çıkmasını da sağlayabilirsiniz. Köpeğin mimikleri de oldukça ilgi çekici dostlarım

Talkin Ben Dog Free İndir.Android Konuştuğunuzu Tekrarlayan Ben Dog Köpek

Pes 2012 Serial - CD Key [YENİ]

Pes 2012 tam bir hayal kırıklığı gibi olsa da hala oynamaktan vazgeçemiyoruz. Pes 2012 için çok heyecanlı ve umutluydu pes oyuncuları ama beklendiği gib olmadı. 2012'ye kadar Pes Fifa'dan daha iyiydi fakat 2012 yılında bu değişti kullanıcılar Fifa 2012'ye yöneldiler. Haklılar da... Oyunun ingiliz spikeri ve almanca dillerinde spikerleri bulunmaktadır. Seriali veriyim artık çok konuştum herhalde:) Pes 2012 için cd keyleri aşağıda paylaşıyorum.

PES 2012 CD KEY7X9K-YYES-64AV-4HAN-3JRN33CF-3PS5-CH3F-CYWA-JERW HJJN-XJ64-363X-99V5-KSJ47XFH-RLM2-ET5U-MWH5-RHFE4VRE-P766-LL3F-MYLP-YUTTS2D9-M3XC-HE3C-5R9P-TASMSEHM-S2NT-24M7-9LJ4-VP6K 9R9U-MUXR-JHTJ-2MFN-F329XT44-6AV3-HLEC-23TC-67PR7TW2-TLXR-W7LS-KTPY-TWNE
Pes 2012 Serial - CD Key [YENİ]

Android Kulaklık Sesi Açma

Android telefonların çoğunda kulaklıktan az ses geliyor. Bunu daha çoğu kimse çözemedi. Sesi en son bile açsanız kulaklıktan az ses alacaksınız. Buna bi çözüm getirmeliyim dedim. Bir program buldum ve ekolayzer ayarları ile oynayıp kulaklığın sesini açabiliyorsunuz. Android telefonunuzda kulaklığın sesini açmak için KULAKLIK SESİ AÇMA programını indirp android telefonunuza kurmanız yeterli olacaktır. Bu android kulaklık sesi açma apk (application) programı ile müzikleri daha profesyonel dinleyebileceksiniz.Android Kulaklık Sesi Açma

Android Turkish Keyboard Türkçe Klavye

Android telefon kullanıcılarının baş belası olan ingilizce klavyeden kurtulmak istiyorsanız android turkish keyboard apk programı tam size göre. Android'in ingilizce klavyesinde ı ç ğ gibi türkçe karakterli yazmak zor oluyordu. Bu da epeyi bi can sıkıcı oluyor dolayısıyla. Ama yeni gelen android .apk programımız bu soruna çare getiriyor. Android Türkçe Klavyesi ile yazı yazmak oldukça keyifli olacak. İndirmek için aşağıdaki linki kullanın.

Android Turkish Keyboard 0.10 apk (android application) programını indir : https://market.android.com/details?id=com.taypo.android.trskb&hl=trAndroid Turkish Keyboard Türkçe Klavye

Need For Speed (NFS) Serialleri 2011

 Need for speed hastalarının vazgeçilmezi olan nfs carbonun serialini aşağıda verdim arkadaşlar
Nfs Carbon Keyleri

3WBB-HGFK-4CCH-C5MD-XEXW

QEFP-MA2W-MNL8-DKES-KY2C

TWSA-5699-LZVM-KQS2-F9EL

DPQY-KFG5-GBQ9-9T27-QQGDNeed For Speed (NFS) Serialleri 2011

Avast Home Edition Antivirüs Serial Keygen

 Avast antivirüs kullanıcıları antivirüslerini sevdiğini ve değiştirmek istemediğini biliyorum. Bu antivirüsün de serialsiz kullanılmadığını da siz değerli okuyucularımız biliyordur. Ben de bir avast kullanıcısı olarak zamanında avast professional edition keygenini çok aramıştım. Sizler çok uğraşmayın diye 4 tane serial veriyorum. 1. serial 5 yıllıktır tavsiye ettiğim o...

S4328287R6691T1004-XFPYEDY8  
professional edition 4.7.817
 

W37091495H3100A1106-WRF2YZEV
home edition


S4328287R6691T1004-XFPYEDY8  
 pro 4.7 (bilinmiyor)


W36417985H3100A1106-MU4V1VLK 
 free  home edition




Avast Home Edition Antivirüs Serial Keygen

Driver Genius Professional Edition 10 Serial 2012 [YENİ]

Direver genius keygeni için istek gelmişti bir kaç gün önce. Biraz araştırdım Driver Genius Professional seriali piyasada çok dolaşıyor ama çoğu işe yaramıyor veya 3-5 ay sonra bitiyor. Ben sınırsızını sizler için temin ettim. Driver genius 10 için serial : BAQZH-SQMQP-Y3X9P-VHGHX-YX3ZG-SPRTT-BJEQ66
BKH78A-8TBVKA-X4NDDE-HRHNZP-2FQ7Y6-QFBFT9 
Driver Genius Professional Edition 10 Serial 2012 [YENİ]

AVG PC Tuneup 2012 Serial ve Keygen [YENİ]

 Vereceğim serialler sınırsızdır arkadaşlar. AVG PC Tuneup kullanıcılarının teşekkürlerini bekliyoruz :)
00002G-3Z9G15-31KFDH-CN1TE9-UM896M-Q90Y37-PGBN9A-EZYBAH-1Q82QC-VMDUB4-T15M3B

000025-TZUG16-4D91MX-2M54JV-U6B352-MBZZ5Y-P59QMC-2FJ2V6-XRZG6R-5EU4PG-CB39X5

00002G-3Z9G15-31KFDH-CN1TE9-UM896M-Q90Y37-PGBN9A-EZYBAH-1Q82QC-VMDUB4-T15M3B

000028-2PD417-QV9W39-GRMDCF-H76VBV-QKVQV7-C458CT-RAT899-HJRXH4-VHZK5F-M9JWQY

00002G-3Z9g15-31KFDH-CN1TE9-UM896M-Q90Y37-PGBN9A-EZYBAH-1Q82QC-VMDUB4-T15M3B

000028-2PD417-QV9W39-GRMDCF-H76VBV-QKVQV7-C458CT-RAT899-HJRXH4-VHZK5F-M9JWQY
AVG PC Tuneup 2012 Serial ve Keygen [YENİ]