1

Vizyondaki Filmler (Hanna)

Hanna (Hanna)
16 yaşındaki kız, hayatta kalabilmek için savaşmak zorundadır
...


Yönetmen :Joe Wright

Oyuncular : Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander, Paris Arrowsmith, Olivia Williams, Jason Flemyng, John MacMillan

Sanat Yönetmeni :Joe Wright

Kurgu :Joe Wright

Tür : Aksiyon / Suç/Polisiye / Gizem

Yapım : ABD, Ingiltere, Almanya, 2011

Hanna, dünyanın gözlerden ırak bir köşesinde, eski bir ajan olan babası tarafından bir ölüm makinesi olarak yetiştirilmiştir. İlk kez gerçek dünya ile tanışan 16 yaşındaki bu genç kız, hayatta kalabilmek için savaşmak zorundadır. Yönetmen Joe Wright Avrupa ve Fas’ta çektiği Hanna’da, karanlık bir masalı macera ve gerilim yüklü bir filme dönüştürüyor. Hanna (Atonement’daki Rolü ile Akademi Ödülü adayı olan Saoirse Ronan canlandırıyor) 16 yaşında, akıllı ve kendini davasına adamış bir kızdır. Yaşının çok üstünde olan gücü ve keskin askeri zekası; sahip olduğu tüm bu sıradışı özellikler eski bir CIA ajanı olan babası Erik’in (Eric Bana), onu gözlerden ırak vahşi doğadaki yetiştirme tarzından kaynaklanır. Yaşıtlarından çok farklı bir eğitim gören ve mükemmel bir sükastçı olan Hanna’yı gerçek dünyada ise tamamlanması gereken yarım kalmış bir aile işi beklemektedir.

Jennifer Lopez'in Eski Kocasıyla 15 Dakikalık Seks Kaseti Ortalığı Karıştırdı

Sanatçı toplam 27 saati bulan görüntülerini eski kocasından satın almaya çalışıyor





Jennifer Lopez'in kocası Mark Anthony ve bebekleriyle mutlu aile tablosuna gölge düştü. Lopez sıkıntılı günler geçiriyor.

1990'ların sonunda bir yıl evli kaldığı Ojani Noa'nın yıllar sonra elinde bir seks kasetiyle ortaya çıkması ve Ojani'nin şu an birlikte olduğu kız arkadaşı Claudia'nın bunu tüm dünyaya duyurması üzerine Jennifer için gergin bir süreç başladı.

Jennifer Lopez'in avukatı bunun üzerine harekete geçti ve kasetin satın alınması için gerekli işlemleri başlattı. Bunun için ilk önlem olarak Ojani'nin menajeri ve Jennifer'ın avukatı birlikte bir bankaya gittiler ve kaseti iki anahtarlı ortak bir kasaya yerleştirdiler.

Ojani'nin Jennifer'dan ne kadar para alacağı bilinmiyor. Ancak bu paranın bir yardım kuruluşuna bağışlanacağı iddia ediliyor.