1

5 Eylül 2010 Pazar - Geniş Aile izle

5 Eylül 2010 Pazar - Geniş Aile izle

geniş aile yıne izleyicilerini gülme krizlerine soktu :).d

pckolia blogspot com

Patito Feo izle 5 Eylül 2010

Patito Feo izle 5 Eylül 2010 pazar

Patito Feo dizisin'in son bölümü bugün yayınlandı atv ekranlarında 08:30'da yayına başlayan dizi seyircileriyle buluştu

Survivor Merve Msn adresi, Msni

Survivor Merve Msn adresi, Msni

beyler merve oflazın msn'ini google'dan aramak saçma bence bulabileceğinizi sanmıyorum :)

survivor merve facebook hesabı

survivor merve facebook hesabı

survivor merve frikikleri

Survivor merve kimdir

Survivor merve kimdir

gerçek adı merve oflaz olan

MERVE OFLAZ VAR MISIN YOK MUSUN'DA NE KADAR KAZANDI
Var mısın Yok musun'da 7 Aralık 2008 gecesi yarışan Merve, yarışmada 3 ay kaldı. Son 2'ye 20.000 YTL ve 200.000 YTL ile girmeyi başaran Merve'ye Hamdi Bey'in son teklifi 81.000 YTL oldu ve Merve kabul etti.

Fatma Gülün Suçu Ne dizi Saati - Saat kaçta başlayacak

Fatma Gülün Suçu Ne dizi Saati

dizi hakkındaki bilgileri ekleyeceğiz

Hazırlanıyor

Fatma Gülün Suçu Ne dizisi Saati

Fatma Gülün Suçu Ne dizisi Saati SAAT KAÇTA BAŞlayacak

herkes bu soruları merak ediyor. arkadaşlar henuz bızımde bır bılgımız yok dizi yayınlandıktan sonra burada sizlerle ğaylaşacağız

Rob Roy film full izle

Rob Roy film full izle, Rob Roy film full türkçe dublaj izle
Aşağıda sadece film bilgileri yer almaktadır
Rob Roy film izle
IMDB Puanı: 6.8/10
Yapım: 1995 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Oyuncular: Liam Neeson , John Hurt , Tim Roth , Brian Cox , Jessica Lange
Yönetmen: Michael Caton-Jones
Senaryo: Alan Sharp , Sir Walter Scott
Yapımcı: Peter Broughan , Richard Jackson
Görüntü Yönetmeni: Karl Walter Lindenlaub
Görüntü Yönetmeni: Carter Burwell
Filmin Websitesi: http://www.mgm.com/title_title.do?title_star=ROBROY
Süre: 2 saat 19 dk
Rob Roy ismindeki birisi bir gün asil sınıftan borç alacak fakat bu para çalınacaktır. Rob kendisini ve ailesini korumak için kaçacak ve zenginden al fakire ver mantığını kullanan bir asi olacaktır.

Survivor Merve Oflaz Frikikleri İzle


Survivor Merve Oflaz Frikikleri İzle

merve oflaz'ın son frikiklerini izle survivor bacak göğüs kalça


Survivor Merve Frikikleri

Survivor Merve Frikikleri

Survivor merve oflaz frikik video izle


KANAL D Yayın Akışı - Canlı izle, 6 Eylül 2010

KANAL D Yayın Akışı - Canlı izle, 6 Eylül 2010 Pazartesi

sizler için güncel olarak paylaşıyoruz....

yayın akışı yarın hemen eklenecektir.... Hazırlanıyor...

Üzqünüz....

SHOW TV Yayın Akışı - Canlı izle, 6 Eylül 2010

SHOW TV Yayın Akışı - Canlı izle, 6 Eylül 2010 Pazartesi

Ve sizler için hafta içi yayın akışını ekledik <

demek isterdim ama şuan yayın akışı belirlenmedi :) :D ßelirlendiği anda ekleyeceğiz

STAR TV Yayın Akışı - STAR TV izle, 6 Eylül 2010

STAR TV Yayın Akışı - STAR TV izle, 6 Eylül 2010

06:00 Temel Reis
Çizgi Dizi
06:30 Pulsar / tkr
Kaçırmayın!
08:30 Star Çocuk Kulübü
Çocuklar ekran başına!
09:30 Süper Star Life
Magazin
12:30 Yerli Dizi / tkr
Kaçırmayın!
15:00 Yerli Dizi / tkr
Kaçırmayın!
17:15 Nihat Hatipoğlu ile İftara Doğru
Kaçırmayın!
19:00 Star Haber
Haberin nabzını Star’da tutun!
20:00 Kadir Gecesi Özel
Kaçırmayın!
22:30 Yerli Dizi / tkr

23:45 Passaparola
Kaçırmayın!
00:50 Yerli Dizi / tkr
Tekrarıyla sizlerle...
02:40 Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel
Kaçırmayın!
05:00 Sonbahar / tkr
Tekrarıyla sizlerle...

TRT 1 Yayın Akışı - TRT 1 izle, 6 Eylül

TRT 1 Yayın Akışı - TRT 1 izle, 6 Eylül 2010 Pazartesi

trt 1 6 eylül 2010 pazartesi yani haftanın ilk gününde yıne rutin yayın akışı sürecektir çok sıkıcı :) xD

5 Eylül 2010 Pazar KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle

5 Eylül 2010 Pazar KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle

06:30 KANAL 7’DE SABAH
08:10 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor. Asr-ı Saadet döneminden hikayelerin anlatıldığı programda, sahabelerin hayatları da inceleniyor. Ahlaki, manevi, kültürel değerlerin gündelik yaşamda uygulama biçimlerini, pratik hayattan örneklerle anlatarak; kaybolmaya yüz tutmuş değerleri Necmettin Nursaçan’ın anlatımıyla tekrar hatırlanacak. Gündelik hayatımızda unuttuklarımıza dair her şey Necmettin Nursaçan’ın sunduğu Asr-ı Saadet’ten Tablolar’da.
08:40 TV FİLMİ
11:00 BAŞKENT KULİSİ
12:30 YERLİ DİZİ “DELİ YÜREK”
Türkiye’de derin devlet konusunun ilk defa işlendiği ve izleyenlerin gönüllerinde taht kuran efsane dizi DELİYÜREK Kanal 7 ekranlarında.
Yönetmenliğini Osman Sınav’ın, yapımı Osman Sınav ve Mustafa Şevki Doğan’ın birlikte üstlendiği dizi derin devlet konusunu irdeliyor. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran dizide Kenan İmirzalıoğlu Yusuf Miroğlu karakterini canlandırıyor. Deli Yürek dizisi aynı zamanda Zeynep Tokuş’u TV izleyicileri ile tanıştıran ilk yapım olma özelliğini taşıyor. Ali Sürmeli’nin Turgay Atacan karakteriyle mükemmel performans gösterdiği unutulmaz efsane dizide Demir Karahan, İsmail İncekara, Nejat İşler, Selçuk Yöntem, Ahmet Yenilmez, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Ebru Cündübeyoğlu, Kürşat Alnıaçık, İdil Fırat ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Dizi senarist kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin senaristleri Ömer Lütfi Mete, Bahadır Özdener ve Kurtlar Vadisi dizisinin senaristliğini de yapan Raci Şaşmaz. Dizinin müziklerini üstlenen şirket ise müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Aria. Dizide askerliğini bitirip evine dönen Yusuf Miroğlu’nun yaşadığı olaylar anlatılıyor. 69. Bölüm: Artık düğün kararı alınıyor hem de çifte düğün yapılması için birlik sağlanıyor. Yusuf ile Zeynep, Gülçin ile de Sabri beraber evlenecekler. Bunun yanında Ağabey Yusuf’ u yanına çekebilmek için Kuşçu’ nun kaçırılmasını son koz olarak görüyor. Caner adında biri, Kuşçu’ yu kaçırıyor. Müthiş bir düğün için hazırlıklara başlanıyor ama düğünde hiç de beklenmeye gelişmeler herkesi heyecana sürüklüyor...
13:45 TÜRK FİLMİ “KURBAĞALAR”
Yaşamlarını domates, biber ve kurbağa toplayarak geçiren köylülerden Elmas Kadın (Hülya Koçyiğit), kocası öldürülünce genç yaşta dul kalır. Kocasız kalan Elmas, bir yandan bankaya ve kooperatife olan borçlarını ödeyebilmek için durmadan çalışırken, bir yandan da günden güne büyüyen çocuğuyla yaşam savaşı vermektedir. Bu arada köyün delikanlıları da Elmas’a rahat vermezler. Ama genç kadının, 7 yıl hapiste yattıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Balkanlı Ali’ye (Talat Bulut) kanı kaynar. Ali de Elmas’’a sevdalıdır. Ama bir gecelik bir beraberlikten sonra Ali’nin bu tutkusundan vazgeçtiği görülür. Çünkü bu evliliğe karşı çıkan Ali’nin dul annesidir. Elmas kaderine boyun eğerek yaşamını kurbağalar dünyasında sürdürecektir.
1986 yılında Sinema Yazarlarının En İyi On Film seçiminde 4. olan Kurbağalar çeşitli festivallerden de başarılar elde etti. Yönetmen: Şerif Gören Senaryo: Özden Çankaya, Osman Şahin, Erdoğan Engin Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Talat Bulut, Yavuzer Çetinkaya, Yaman Okay, Hikmet Çelik Müzik: Atilla Özdemiroğlu Yapımcı: Selim Soydan Yapım: Gülşah Film, 1985 Tür: Dram, Psikolojik
15:40 ŞEHİR VE RAMAZAN
16:30 MUSTAFA KARATAŞ İLE İFTAR SAATİ
RAMAZAN VE İFTARIN COŞKUSU MUSTAFA KARATAŞ İLE KANAL 7 EKRANLARINDA
Ramazan Ayı’nın iftar coşkusu Kanal 7 ekranlarında… İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunduğu Mustafa Karataş İle İftar Saati programı Ramazan boyunca Kanal 7 ekranlarında… Tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan’ın orkestrası eşliğinde söylediği ilahilerle renklenen programda Ramazan’a özel eserler canlı yayında seslendiriliyor. Stüdyoda her gün bir iftar sofrasının kurulduğu İftar Saati’nde, Mustafa Karataş’ın Ramazan ayının güzelliklerini anlamaya dönük sohbeti ve Ramazan ayının manevi coşkusu İftar Saati’yle canlı yayınla Ramazan boyunca Kanal 7’de. Sedat Uçan birbirinden güzel ilahileriyle, Mustafa Karataş ise stüdyodan yaptığı canlı yayınla Ramazan’ın coşkusunu evlerinize taşıyorlar. Ramazan coşkusunu içinde taşıyanlar her akşam iftar sofralarında yerlerini alıyor, dualar, ilahiler ve manevi bir atmosferle renklenen dopdolu bir iftar programı Kanal 7’de ekrana geliyor.
Mustafa Karataş İle İftar Saati Ramazan süresince Mustafa Karataş’ın sunumuyla her gün Kanal 7 ekranlarında.
20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
21:00 TV FİLMİ “SEMAZEN”
ANNEYE HASRETLE DÖNEN KÜÇÜK BİR SEMAZEN
Babasının rızası olmadan evlenen Canan, hamile olduğu halde eşi Metin tarafından terk edilir. Çaresiz kadın sığınmak için baba evine döner fakat babası Selim, kızını kabul etmemekte direnir. Tam bu sırada sancıları başlayan Canan bebeğini doğurur fakat babası kızının evinde kalmasına tek bir şartla izin verir. O da doğan çocuğun sokağa bırakılmasıdır. Bebek, Canan’ın tüm yalvarmalarına rağmen evin hizmetlisi tarafından bir mevlevihânenin kapısına bırakılır. Doğar doğmaz mevlevihânenin kapısına bırakılan küçük bebeğe Mevleviler sahip çıkarak adını Emanet koyarlar. Bu arada yakınları tarafından haberi alınamayan ve öldüğü sanılan Metin ise hafızasını yitirmiş halde Emanet bebeğin yaşadığı mevlevihâneye sığınır.
Canan, babası tarafından evden atılan çocuğunu bulana kadar konuşmamak üzere dua eder, duası kabul olur ve dili tutulduğu gibi aynı anda saçları da bembeyaz olur. Baba evinde kötü günler geçirmeye başlayan genç kadın babası tarafından Emre adındaki bir kişi ile evlendirilir. Fakat evlendiği kişinin amacı Selim Bey’in şirketini elinden almaktır. Canan ise çocuğuna kavuşma hayalleriyle ve zorla evlendirildiği Emre’nin işkenceleriyle yaşamaya devam eder. Acılı kadın derin suskunluğu içinde yavrusuna kavuşacağı günü beklemektedir. Sığındığı mevlevihânede artık küçük bir semazen olan Emanet ise hiç görmediği annesine kavuşmak için ellerini semaya kaldırır…
Çarpıcı hikayesi ve etkileyici anlatımıyla “Semazen “Kanal 7’de.
22:00 KADİR GECESİ ÖZEL
23:45 TV FİLMİ “SEMAZEN” DVM
02:30 ÖMER DÖNGELOĞLU İLE SAHUR VAKTİ
05:00 HATM-İ ŞERİF
06:00 HAYAT DERSLERİ

5 eylül 2010 pazar ATV Yayın Akışı - ATV izle

5 eylül 2010 pazar ATV Yayın Akışı - ATV izle

07.00 Yerli Dizi BENİM ANNEM BİR MELEK (TEKRAR)
08.30 Yabancı Dizi PATİTO FEO (43.BÖLÜM)
09.30 Yabancı Dizi PATITO FEO (44.BÖLÜM)
10.25 Yerli Dizi SELENA (TEKRAR)
12.55 Yerli Dizi BİTMEYEN ŞARKI (2.BÖLÜM TEKRAR)
14.55 Belgesel HER ŞEHRİN BİR HİKAYESİ VAR(26.BÖLÜM)
15.20 Ramazan Prog. İFTAR SOFRASI (26.BÖLÜM)
16.30 Yerli Dizi AŞK VE CEZA (24.BÖLÜM TEKRAR)
18.40 Haber ATV ANA HABER BÜLTENİ
20.00 Yerli Dizi AŞK BİR HAYAL / YENİ BÖLÜM (39.BÖLÜM)
23.00 Din KADİR GECESİ ÖZEL
00.30 Türk Sineması USTA
03.05 Güncel MEKKE VE MEDİNE SAHUR(20.BÖLÜM)
04.50 Yerli Dizi BENİM ANNEM BİR MELEK (TEKRAR)

CNBC-E Yayın Akışı - CNBC-E izle 5 Eylül 2010 Pazar

CNBC-E Yayın Akışı - CNBC-E izle 5 Eylül 2010 Pazar

yayın akışı hafta sonu

07:30 THE FAIRLY ODDPARENTS
08:00 DANNY PHANTOM
08:30 DORA THE EXPLORER
09:00 GO, DIEGO! GO!
09:30 JIMMY NEUTRON
10:00 AVATAR
11:00 SPONGEBOB SQUAREPANTS
12:00 KLON SAVAŞLARI
12:30 DEMİR ADAM
13:00 SMALLVILLE x 2
15:00 THE CLOSER
16:00 CSI: NY
17:00 MERLIN x 2
19:00 SCRUBS x 2
20:00 THE BIG BANG THE

KANAL D Yayın Akışı - KANAL D izle, 5 Eylül 2010 Pazar

KANAL D Yayın Akışı - KANAL D izle, 5 Eylül 2010 Pazar

06.00 Yerli dizi Aşkım Aşkım (Genel İzleyici)
07.00 Çizgi film Kanal D Çocuk Kulübü (Genel İzleyici)
08.30 Çizgi Sinema Minik Robotlar Tv’de İlk Kez
Orj.adı:WOBOTS CHRISTMAS
09.45 Sinema Belalı Tatil Orj.adı:MY SISTER KIDS IN EGYPT
11.30 Yerli dizi Küçük Sırlar (Genel İzleyici)
14.15 Yerli dizi Kavak Yelleri (Genel İzleyici)
16.30 Yerli dizi Arka Sokaklar (Genel İzleyici)
19.00 Kanal D Ana Haber Bülteni
19.50 Spor (Genel İzleyici)
20.00 Eğlence BKM ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR Kolaj
23.15 Yerli dizi GENİŞ AİLE TKR.
01.15 Dini Program Kadir Gecesi Özel
02.30 Sinema Hz.Yusuf Orj.adı:JOSEPH
04.45 Yabancı dizi Selahaddin Eyyubi

SHOW TV Yayın Akışı - SHOW TV izle, 5 Eylül 2010 Pazar

SHOW TV Yayın Akışı - SHOW TV izle, 5 Eylül 2010 Pazar

Hafta sonu yayın akışı ... .

06.30 Yerli Dizi EN İYİ ARKADAŞIM-Tekrar- Genel İzleyici

09.00 Eğlence VIDIVODO-Genel İzleyici

10.00 Magazin PAZAR SÜRPRİZİ -Canlı

12.30 Teknoloji TEKNO TREND- Genel İzleyici

14.00 Kadın DERYALI GÜNLER- Genel İzleyici

16.00 Yerli Dizi DOKTORLAR-Tekrar- Genel izleyici

19.00 Haber SHOW TV ANA HABER

19.50 Spor SPOR SAYFASI