1

Seniha Kanatlı Sevişme Sahnesi izle

Seniha Kanatlı Sevişme Sahnesi izle

Seniha kanatlı Sinan özen - Seniha kanatlı resimleri - fotoğrafları - twitter - facebook - msn adresi






Pckolia: Seniha kanatlı resimlerini sizlerle ilk biz paylaşıyoruz...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

seniha kanatlının hic mankenlik boyu yok nasıl manken oldu anlayamadım.topuklu ayakkabı giymese cüce kalır.mankenlik ve klip cekimleri yakısmıyor kendisine.resimleri de güzel degil.torpilli kadın.bacak mankeni desek daha iyi olur.

Adsız dedi ki...

haklısınız bravo bacak göstermekten baska bir sey yapmıyor.boyu kısa ve bacakları kalın.bacak mankeni olmus cıkmıs.boyu posu yokki.nasıl olmus manken bende anlayamadım.herhalde kendi kendini manken yapmıs.

Adsız dedi ki...

seniha kanatlı hic kimseyi korkutamaz.etkisi altına alamaz.herkes yorum yapmada özgürdür.yukarıda yazılan yazılar tam tamına gercektir bence.manken dedigin boylu poslu gösterisli ince ve zarifetliktir.manken boy pos ve fizik görünüsüdür.bacak degil.türkiye mankenlerinin bir tırnagı bile olamaz.

Adsız dedi ki...

birde seniha kanatlıya bütün mankenler seni örnek alsın diyorlar.neyini acaba anlayamadım.boyu posu yok fiziginde mükemmelik yok.yüzünde güzellik göremedim.insanların gözü yokmu.kıbrısın model ve mankeniymis.insanları kandırıyorlar.burda görünüyorki.bütün bacak gösteren kızlar manken olabilir.demek ki bacaklarını örnek alacaklar.bu bir rezalet.kıbrısı mankenlikte asagıya düsürüyorlar.yazık.

Adsız dedi ki...

cesur yorumcuları tebrik ediyorum.gercekten gercek yazılar yazmıslar.korkak millet olmus çıkmısız.cesur olmalıyız.kıbrıs icin.gelecek icin.

Yorum Gönder