1

Sınıfta Nasıl Popüler olunur

Sınıfta Nasıl Popüler olunur, Sınıfta NASIL havalı olunur ? Sınıf içerisinde havalı bir kişiliğe sahip olmak istiyorsanız.


  • Bakımlı olun.
  • Giysilerinizi özenle seçin.
  • Giysileriniz ve ayakkabılarınız birbirleriyle uyumlu olmalı.
  • Saç kesiminiz çok abartılı veya çok sade olmamalı.
  • Sosyal etkinliklerde bulunmalı.
    Sınıfta havalı olmanıza yeterli bence. .d

5 yorum:

Adsız dedi ki...

daha fazla şey lazımmmm

Adsız dedi ki...

olgun davranmlı.mal mal hareketler yapmamalı ve durup dururken insanları küçük düşürme. onlara buşalma. yoksa popüler değil nefret edilen bir kız olursun.

Adsız dedi ki...

bulaşma dicektim.

Adsız dedi ki...

Adam olan adam ya kafasını kullanır ya bileğini yada Yarraqını Sen Yarraqını kullanamıcağını göre ya kafa ya bilek Sınıfta Sessiz sakin ol gücün varsa Kendinden güçsüzleri Koru onlara sahip çık Sınfıta mutlaka değişik insan karakteri mevcut olucaktır sne kafanı kullan onalrdan biri olma sen her zmaan kendi farkını koru sınfıta haylazlık yapanlara karşı tam tersi ol ve sessiz ol Snra O İnsanlar Snada Bulaşacaklardır zamanla ilk Aralarında En güçlü dediklerini patlat Olay biter :) Sınıfta herkezin dikkatini çekersn Kızlara Sakın ilqili davranma Top muamelesi görürsn Onalrdan mümkünse uzak dur Sadece Soru sorduklarıdna cevap ver Kalplerini kırmadan Birde Okulda belli başlı Tanınan kişiler olur onlarlada aranı çok iyi tut Mekr etme yakın zamanda Sende tanınmaya başlarsın Öğretmenlerinşle her zmn işyi geçn Birde ailenide üzme :)

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar herkes bu yazıyı okuyor ve herkes bunları uygulamaya çalışacak. O yüzden kendiniz olun, yeter...

Yorum Gönder